Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επενδύστε στις διεθνείς αγορές με την υποστήριξη της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ. Ο Personal Banker σάς βοηθά να επιλέξετε αμοιβαία κεφάλαια και άλλα προϊόντα ΟΣΕΚΑ που ταιριάζουν στο επενδυτικό προφίλ σας. Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας ηλεκτρονικά, πάντα υπό τους όρους και περιορισμούς της σχετικής νομοθεσίας.

Επιλογές για κάθε επενδυτικό προφίλ

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα μεγάλο εύρος αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων ΟΣΕΚΑ μεγάλων διεθνών επενδυτικών οίκων. Σχεδιάζετε το επενδυτικό πλάνο σας με τη βοήθεια και τις γνώσεις των έμπειρων στελεχών μας. Επενδύετε με προνομιακές προμήθειες στα προϊόντα που ταιριάζουν στο προφίλ και το πλάνο σας.

Συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με e-Banking 24 ώρες το 24ωρο. Εναλλακτικά, εξυπηρετείστε στα καταστήματά μας με τον Personal Banker σας ή μέσω EuroPhone Personal Banking στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης: 2109555111.

Διαχείριση με γνώση και συνέπεια

Έχετε πρόσβαση στις διεθνείς αγορές μέσω της συνεργασίας μας με διεθνείς επενδυτικούς οίκους. Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με εταιρείες που είναι κορυφαίες στο είδος τους:

Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Eurobank. Με 28,80% μερίδιο στην αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων το 2021 είναι 1η στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (31.12.2021). Τα κεφάλαια που διαχειρίζεται και έχει υπό την επίβλεψή της έχουν συνολική αξία 4,97 δισ. ευρώ.

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι η πρώτη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα που εντάσσεται στην παγκόσμια πρωτοβουλία PRI (Principles for Responsible Investment). Η επενδυτική φιλοσοφία της ακολουθεί κριτήρια ESG (Environmental, Social and Governance). Στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη με ευαισθητοποίηση σε ζητήματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και εταιρικής διακυβέρνησης.

Η ποιότητα και η συνέπειά της αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται διεθνώς εδώ και χρόνια με βάση αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης Morningstar® και Citywire Global.

Αναλυτικά για τη δραστηριότητα της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ.

Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

H Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Eurobank. Επί 8 συνεχή χρόνια είναι 1η στο Χρηματιστήριο Αθηνών σε όρους όγκου συναλλαγών.

Mε την ηλεκτρονική πλατφόρμα eurobanktrader.gr, η Eurobank Equities σάς προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας online. Επενδύετε σε όποια κατηγορία επενδυτικών προϊόντων επιθυμείτε στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές από το κινητό, τον υπολογιστή και το tablet σας.

Αναλυτικά η δραστηριότητα και οι διακρίσεις της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.

Αποκτήστε πρόσβαση στις διεθνείς αγορές

Για να ενημερωθείτε για τις επενδυτικές επιλογές σας στις παγκόσμιες αγορές, μιλήστε με τον Personal Banker σας και επιλέξτε αμοιβαία κεφάλαια και άλλα προϊόντα ΟΣΕΚΑ.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

Video: Η διασπορά χαρτοφυλακίου στα αμοιβαία κεφάλαια

Η διασπορά χαρτοφυλακίου στα αμοιβαία κεφάλαια