Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan

Επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan

Επενδυτικό χαρτοφυλάκιο
με περιοδική επένδυση σε Α/Κ
Μεσο-μακροπρόθεσμη
επένδυση
Χωρίς προμήθεια
συμμετοχής ή εξαγοράς A/K
Μέσα από το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε το χαρτοφυλάκιό σας με περιοδική επένδυση σε ένα ή περισσότερα αμοιβαία κεφάλαια GF και (LF) που διαχειρίζεται η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ. Σε ένα κατάστημά μας, υποβάλλετε αίτηση για κάθε αμοιβαίο κεφαλαίο που επιλέγετε για επένδυση. Με πάγια εντολή στον λογαριασμό σας ορίζετε το ποσό της επένδυσης και κάθε πότε θέλετε να καταβάλλεται.
Για την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, η προμήθεια είναι 50€. Έως και 30.06.2023 ενεργοποιείτε την πάγια εντολή με προμήθεια 20€. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα προμήθειας, εάν λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank.

Επενδύστε με Masterplan

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε και να συμμετάσχετε στο επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί:

Κλείνω ραντεβού σε κατάστημα

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε με το όνομά σας από την είσοδο του καταστήματος. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να ενημερωθείτε και να συμμετάσχετε στο επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan.

Video: Mε το πρόγραμμα Masterplan επενδύετε σταδιακά και όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Mε το πρόγραμμα Masterplan επενδύετε σταδιακά και όποτε εσείς το επιθυμείτε.