Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να θωρακίζουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας όταν κάνετε τις συναλλαγές σας με τα συστήματα της Eurobank. Εφαρμόζουμε σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και αναπτύσσουμε τεχνολογίες αιχμής για να διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας online, τηλεφωνικά και με τις κάρτες σας.
   
Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 1

Ασφάλεια στις online συναλλαγές σας

Τα δεδομένα των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας μεταφέρονται με πρωτόκολλο TLS στα 256bit. Προστατεύουμε τις βάσεις δεδομένων μας με προηγμένο Firewall και τεχνολογίες πιστοποίησης ταυτότητας online. 

Για την ασφαλή ταυτοποίησή σας όταν συνδέεστε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας αλλά και όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές, χρησιμοποιείτε τους κωδικούς σας, που γνωρίζετε μόνο εσείς.

Επιπλέον, σας προσφέρουμε πρόσθετους τρόπους να διασφαλίζετε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που κάνετε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 1

Ασφάλεια στις χρεώσεις από πάγιες εντολές

Για την καλύτερη προστασία σας από απάτες, σας στέλνουμε ειδοποίηση σε περίπτωση που υπάρχει εντολή αυτόματης χρέωσης του λογαριασμού σας από οργανισμό ή εταιρεία στο εξωτερικό μέσα από την υπηρεσία SEPA Direct Debit.

Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια πάγια εντολή που δεν αναγνωρίσετε ή να κάνετε αίτημα για επιστροφή του ποσού της άμεσης χρέωσης.

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 2

Ασφάλεια στις τηλεφωνικές συναλλαγές σας

Στο EuroPhone Banking ακολουθούμε αυστηρή πολιτική ταυτοποίησης των στοιχείων σας. Με το EuroPhone Banking PIN σάς προσφέρουμε ακόμη μια δικλείδα ασφαλείας όταν κάνετε εγχρήματες συναλλαγές και ρυθμίσεις ασφαλείας.

Καταγράφουμε κάθε τηλεφωνική συνομιλία και διατηρούμε ιστορικό όλων των συναλλαγών σας. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορούμε να ανατρέξουμε στα αρχεία μας για επιβεβαίωση.

Με ενδιαφέρει η ασφάλεια

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 2
Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 3

Ασφάλεια στις συναλλαγές με τις κάρτες σας

Οι κάρτες Eurobank έχουν τεχνολογία Chip & PIN. Έτσι η ταυτοποίησή σας στα μηχανήματα POS γίνεται με το PIN της κάρτας σας, που γνωρίζετε μόνο εσείς.

Η ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απάτης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με τις κάρτες σας, εφαρμόζοντας το αναβαθμισμένο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS.

Με την υπηρεσία Cards Control ελέγχετε τις λειτουργίες των καρτών σας, όπως αλλαγή ορίου ανάληψης ή προσωρινή απενεργοποίηση, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Με ενδιαφέρει η ασφάλεια καρτών

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 3