Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ο Private Banker σας και οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι του Private Banking της Eurobank σας βοηθούν να καλύψετε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας για την περιουσία, την καθημερινότητα, την οικογένεια και τα σχέδιά σας:
   
Private Banker

Private Banker

Ο Private Banker είναι ο αποκλειστικός πλοηγός σας σε όλο το φάσμα υπηρεσιών του Ομίλου Eurobank. Με εξειδικευμένη γνώση και έγκυρη ενημέρωση, σας βοηθά να διαχειρίζεστε την περιουσία σας και να υλοποιείτε τους επενδυτικούς στόχους σας. Για να σας προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Private Banking που ταιριάζουν στο προφίλ σας, συνεργάζεται με όλες τις διευθύνσεις και τις θυγατρικές του Ομίλου Eurobank.
Private Banker
EuroPhone Private Banking

EuroPhone Private Banking

Στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης EuroPhone Private Banking ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας σας εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο. Εκτελέστε τις συναλλαγές σας, ενημερωθείτε για το χαρτοφυλάκιό σας και διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας.
EuroPhone Private Banking
Κέντρα Εξυπηρέτησης

Κέντρα Εξυπηρέτησης

4 εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης Private Banking είναι στη διάθεσή σας σε όλη την Ελλάδα. Εκεί σας εξυπηρετεί πάντα ο προσωπικός σας Private Banker. Γνωρίζει το προφίλ σας και υλοποιεί τα αιτήματά σας για τη διαχείριση της περιουσίας σας. Συζητήστε μαζί του τους επενδυτικούς στόχους και τα σχέδιά σας.
Κέντρα Εξυπηρέτησης
Αποκλειστική εξυπηρέτηση 4

The Private House στην Αθήνα

Το Private House στεγάζει τα κεντρικά γραφεία και ένα από τα 4 εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης του Private Banking. Βρίσκεται σε ένα αρχοντικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, που πρόσφατα ανακαινίσαμε για να αναδείξουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Στους χώρους απαράμιλλης αισθητικής του απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης για όλες τις υπηρεσίες Private Banking της Eurobank.
Αποκλειστική εξυπηρέτηση 4