Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Χρηματοδότηση στα δικά σας μέτρα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και αξιόπιστα για χρηματοδοτικές ευκαιρίες και λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση.

Εύκολη καθημερινότητα για τους επιχειρηματίες

Βρείτε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια καθημερινά.

Η ψηφιακή επανάσταση στις υπηρεσίες σας

Καλύψτε τις ανάγκες σας με ψηφιακά κανάλια και εργαλεία που σας κρατούν στην αιχμή.

e-Banking για επιχειρήσεις

Με το e-Banking για επιχειρήσεις της Eurobank διαχειρίζεστε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας online. Ανάλογα με τη μορφή της επιχείρησής σας, ορίζετε χρήστες και εξοφλείτε τη μισθοδοσία των εργαζομένων σας. Παρακολουθείτε εισαγωγές και εξαγωγές και κάνετε τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές σας με ασφάλεια.

Eurobank Business App

Με το νέο Eurobank Business App καλύπτετε τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας από το κινητό ή το tablet σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ενημερώνεστε με μια ματιά για τα προϊόντα σας και έχετε άμεση πρόσβαση σε εργαλεία που κάνουν τις συναλλαγές σας πιο απλές. Επιπλέον, εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Advanced for Business εξοικονομείτε χρήματα για την επιχείρησή σας.

Υπηρεσία v-Banking

Με το v-Banking σας παρέχουμε προσωπική επικοινωνία με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας με βιντεοκλήση. Σας συμβουλεύει για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τα μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδιά σας. Με αυτήν την καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία της Eurobank, εξοικονομείτε χρόνο και κάνετε τις τραπεζικές εργασίες για την επιχείρησή σας εύκολα και με ασφάλεια, σαν να ήσαστε στην τράπεζα.

e-Commerce Solutions

Με το e-Commerce Solutions εξασφαλίζετε έκπτωση στη συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες για να δημιουργήσετε e-shop και να αναπτύξετε τις ψηφιακές υποδομές της επιχείρησής σας. Αποκτάτε ειδικά προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα, υπηρεσίες της Eurobank και χρηματοδότηση για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εξειδικευμένες λύσεις για να ξεχωρίσετε στον κλάδο σας

Ανακαλύψτε προνόμια και υπηρεσίες για ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας.