Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ανοίγουμε προοπτικές για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στηρίζουμε υπεύθυνα τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Πρώτοι αναγνωρίσαμε τον νευραλγικό ρόλο τους στην ελληνική οικονομία. Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο αποκλειστικής εξυπηρέτησης και δυναμικής συνεργασίας που προνοεί και καλύπτει συνολικά τις ανάγκες τους. Κοιτάμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες για το μέλλον.

Είμαστε αποκλειστικός χρηματοδότης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, ενός έργου συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ που κάνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών.

   
Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Δίνουμε προτεραιότητα στην καινοτομία και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Στηρίζουμε την ευρωστία και ανταγωνιστικότητά τους. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που δίνουν ώθηση στην ελληνική οικονομία.

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτή δημιουργούμε σύγχρονες επιλογές, σταθερές υποδομές και ευκαιρίες ανάπτυξης. Στηρίζουμε ολοκληρωμένα την επιχείρηση με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της, από τη στρατηγική της μέχρι τις καθημερινές λειτουργίες της.

Η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Στελέχη με πείρα και τεχνογνωσία σε κάθε κλάδο βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε βήμα για να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η φιλοσοφία μας
Για τις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης

Για τις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης

Στηρίζουμε επιχειρήσεις με ξεκάθαρο business plan και όραμα για το μέλλον. Προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε κάθε επιχείρηση. Δημιουργούμε συνέργειες και υποδομές που βελτιώνουν τη λειτουργία της, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά της και στηρίζουν την ανάπτυξή της.

Σας παρέχουμε σύγχρονες επιλογές για τη διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών και της ρευστότητάς σας. Χρηματοδοτούμε το κεφάλαιο κίνησης και τα αναπτυξιακά σχέδιά σας με πρόσβαση σε προγράμματα όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ). Προσφέρουμε εργαλεία για να διαχειριστείτε τους κινδύνους και να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας στο εξωτερικό. Σας στηρίζουμε σε κάθε δραστηριότητα της επιχείρησής σας.

Για τις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης
Εξειδίκευση στον δικό σας κλάδο δραστηριότητας

Εξειδίκευση στον δικό σας κλάδο δραστηριότητας

Έχουμε μακρόχρονη πείρα και τεχνογνωσία σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Δίνουμε έμφαση στους πιο σημαντικούς κλάδους για την Ελλάδα: ναυτιλία, τουρισμός, εμπορικά ακίνητα, έργα υποδομών και ενέργειας. Στηρίζουμε κάθε επιχείρηση που συμβάλλει με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας βοηθούν την επιχείρησή σας να είναι βιώσιμη, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται στον κλάδο της. Σας παρέχουμε τις ειδικές υποδομές και τις επιλογές που χρειάζεστε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εξειδίκευση στον δικό σας κλάδο δραστηριότητας
Αποκλειστική εξυπηρέτηση με σύγχρονη τεχνογνωσία

Αποκλειστική εξυπηρέτηση με σύγχρονη τεχνογνωσία

Ο Relationship Manager είναι ο τραπεζικός συνεργάτης σας στον οποίο απευθύνεστε για όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας. Σας εξυπηρετεί στον χώρο σας ή στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές μονάδες μας, όπως τα Business Centre Eurobank, στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τον v-Banking Relationship Manager σας με βιντεοκλήση με το v-Banking για Corporate πελάτες. Εξοικονομείτε χρόνο και κάνετε τις τραπεζικές εργασίες σας εύκολα και με ασφάλεια από τον χώρο της επιχείρησής σας.

Τα στελέχη μας έχουν μεγάλη πείρα στον κλάδο που δραστηριοποιείστε. Γνωρίζουν τις ανάγκες σας και σας προτείνουν εξειδικευμένες επιλογές.

Αποκλειστική εξυπηρέτηση με σύγχρονη τεχνογνωσία
Το στρατηγικό πλεονέκτημα της επενδυτικής τραπεζικής

Το στρατηγικό πλεονέκτημα της επενδυτικής τραπεζικής

Ως επενδυτικός σύμμαχος κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σας βοηθάμε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε στρατηγικές κινήσεις: συγχωνεύσεις και εξαγορές, αποσχίσεις και αποεπενδύσεις, δημόσιες προτάσεις, προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών, εκδόσεις ομολογιακών δανείων κ.ά.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για εξειδικευμένες και εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης, ανάπτυξης και επέκτασης. Σας υποστηρίζουμε και σας συμβουλεύουμε όταν θέλετε να προχωρήσετε σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής ή κεφαλαιακής δομής της επιχείρησής σας.

Το στρατηγικό πλεονέκτημα της επενδυτικής τραπεζικής
Πιστοποιημένες υπηρεσίες θεματοφυλακής

Πιστοποιημένες υπηρεσίες θεματοφυλακής

Καλύπτουμε τις χρηματιστηριακές ανάγκες της επιχείρησής σας με υπηρεσίες θεματοφυλακής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαχειριζόμαστε εύκολα και με ασφάλεια εταιρικές πράξεις για τις μετοχές που έχει εκδώσει η επιχείρησή σας: εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών, διανομή μερίσματος, επιστροφή κεφαλαίου κ.ά. Σας παρέχουμε υπηρεσίες μετοχολογίου και εκκαθάρισης συναλλαγών στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Ανταποκρινόμαστε στις εξελίξεις των χρηματοοικονομικών αγορών. Οι υπηρεσίες θεματοφυλακής μας είναι πιστοποιημένες κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 με διακρίσεις από έγκυρα διεθνή περιοδικά.

Πιστοποιημένες υπηρεσίες θεματοφυλακής