Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Χρηματοδότηση
με προνομιακούς όρους
Μειωμένο κόστος
σε εισπράξεις POS ή με άλλα μέσα
Προνόμια σε ασφάλειες
και μισθοδοσία

Στηρίζουμε την επανεκκίνηση της επιχείρησής σας μετά από 14 μήνες αυστηρών περιορισμών και αδράνειας στον κλάδο του Τουρισμού.

Αποκτάτε προνομιακό επιτόκιο στον λογαριασμό σας και εξοικονομείτε χρήματα από τις συναλλαγές σας. Εξασφαλίζετε άμεση χρηματοδότηση με άμεση έγκριση. Κάνετε εύκολα τις εισπράξεις σας με μειωμένο κόστος συναλλαγών σε POS και σύγχρονα μέσα. Έχετε χαμηλές ή δωρεάν προμήθειες σε σύγχρονα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών. Ασφαλίζετε την επιχείρησή σας με ευνοϊκούς όρους.

Δείτε προνόμια και εκπτώσεις σε μη τραπεζικές υπηρεσίες που κερδίζετε με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Για να εξασφαλίσετε τα προνόμια του Business Banking Τουρισμός πρέπει να ενταχθείτε στο πρόγραμμα από τις 17 Μαΐου έως τις 29 Οκτωβρίου 2021.

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το Business Banking Τουρισμός

 

Εναλλακτικά, για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Σας καθοδηγούμε για να συμπληρώσετε την αίτησή σας. Σας ενημερώνουμε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε, ανάλογα με το προϊόν που θα διαλέξετε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό όψεως. Εάν δεν έχετε, δείτε βήμα-βήμα πώς ανοίγετε λογαριασμό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή επιχειρήσεις εστίασης) σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.