Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Mε τον Επαγγελματικό Σύμβουλο συζητάτε τα επενδυτικά σχέδιά σας. Σας βοηθά να εντοπίσετε προγράμματα χρηματοδότησης για να τα υλοποιήσετε. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα μέχρι την ολοκλήρωση της επένδυσής σας.

Έγκαιρη ενημέρωση για Αναπτυξιακό Νόμο, ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Για να υλοποιήσετε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποιο από τα ενεργά προγράμματα επιχορήγησης και χρηματοδότησης:

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας ενημερώνει έγκαιρα για τα επιχορηγούμενα και επιδοτούμενα προγράμματα που είναι διαθέσιμα.

Επιπλέον, με το Business Check up έχετε τη δυνατότητα να:

  • Ελέγχετε εάν η επιχείρησή σας είναι επιλέξιμη για κάποιο από τα ενεργά προγράμματα χρηματοδότησης.
  • Διαπιστώνετε τις χρηματοδοτικές ανάγκες σας.

Με τον Επαγγελματικό Σύμβουλο δίπλα σας, εξασφαλίζετε εξειδικευμένη υποστήριξη για να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Συνολική στήριξη σε κάθε σας βήμα

Οι συνεργάτες μας έχουν την τεχνογνωσία να σας στηρίξουν σε όλα τα στάδια συμμετοχής σας στο πρόγραμμα χρηματοδότησης που επιλέγετε.

Σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους:

  • Σχεδιάζετε και υποβάλλετε τον επενδυτικό φάκελό σας για το πρόγραμμα χρηματοδότησης που σας ενδιαφέρει.
  • Παρακολουθείτε και διαχειρίζεστε τη χρηματοδότηση μέχρι την ολοκλήρωση της επιχορηγούμενης επένδυσής σας.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με την εταιρεία Ευρωσύμβουλοι για τη συνολική υποστήριξη της επένδυσής σας. Εξασφαλίζετε προνομιακό κόστος στη συνεργασία σας μαζί της.

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες των συνεργατών μας

Για να υλοποιήσετε τα επενδυτικά σχέδιά σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας δίπλα σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου

   
Δείτε επίσης