Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το Business Banking Φαρμακεία στηρίζει ενεργά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του φαρμακείου σε όλη την Ελλάδα.

Εξασφαλίζετε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες της Eurobank. Επιπλέον, έχετε έκπτωση στη συνεργασία σας με εταιρείες και εξειδικευμένους σύμβουλους για την ψηφιακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του φαρμακείου σας.

   
Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Αναγνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου του φαρμακείου για ρευστότητα, εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση. Προσφέρουμε ένα οικοσύστημα υπηρεσιών με λύσεις χρηματοδότησης για την επιχείρησή σας.

Εξασφαλίστε 3 μήνες δωρεάν συνδρομή για το πρόγραμμα υπηρεσιών και συναλλαγών Advanced for Business και εξοικονομήστε χρήματα από τις συναλλαγές σας. Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μέσα εισπράξεων και πληρωμών με μειωμένες προμήθειες.

Αποκτήστε χρηματοδότηση με μειωμένο κόστος αξιολόγησης και δανεισμού. Σας στηρίζουμε για να αξιοποιήστε αναπτυξιακά προγράμματα με προνομιακούς όρους για τα επιχειρηματικά και επενδυτικά βήματά σας.

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα
Μη τραπεζικά προνόμια

Μη τραπεζικά προνόμια

Αναβαθμίστε την ψηφιακή παρουσία και την online προβολή του φαρμακείου σας μέσα από δωρεάν σύγχρονα συστήματα και εφαρμογές.

Συνεργαστείτε με επιλεγμένες εταιρείες και αποκτήστε προνόμια και εκπτώσεις σε καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία, καθώς και δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Αποκτήστε ειδικές εκπτώσεις για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση του e-shop σας και ενισχύστε την προβολή του με online διαφήμιση. Δημιουργήστε 3ετές business plan για το e-shop σας με την καθοδήγηση έμπειρων συμβούλων ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Μη τραπεζικά προνόμια