Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εξασφαλίζετε ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες της Eurobank με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Επιπλέον, έχετε έκπτωση στη συνεργασία σας με εταιρείες που σας βοηθούν να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Δείτε τι λένε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός επιχειρηματίες που αξιοποιούν τις επιλογές και τα προνόμιά του.
   
Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Έχετε ειδικά προνόμια εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε τουριστική περιοχή ή είναι ξενοδοχείο, ταξιδιωτικό γραφείο, επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχείρηση ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή εστιατόριο.

Η επιχείρησή σας μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία Gold, Silver και Standard ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας σας στο πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Έτσι, εξασφαλίζετε επιπλέον εκπτώσεις σε τραπεζικά και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Εξασφαλίστε προνομιακούς όρους στο POS και υψηλές αποδόσεις στους επαγγελματικούς λογαριασμούς της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μέσα εισπράξεων και πληρωμών, με χαμηλές ή και δωρεάν προμήθειες.

Αποκτήστε χρηματοδότηση με μειωμένο κόστος δανεισμού, προνομιακούς όρους για τα επιχειρηματικά και επενδυτικά βήματά σας και υποστήριξη στις δράσεις ΕΣΠΑ 2014-2020. Αξιοποιήστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας και ασφάλισης της επιχείρησής σας, με ειδικές εκπτώσεις και προνόμια.

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα
Μη τραπεζικά προνόμια

Μη τραπεζικά προνόμια

Εξασφαλίστε σημαντικές εκπτώσεις στη συνεργασία σας με διακεκριμένες εταιρείες για να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Βελτιώστε και προωθήστε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας online. Αναβαθμίστε ενεργειακά την επιχείρησή σας, αποκτήστε πιστοποίηση αστεριών και ανανεώστε τον εξοπλισμό σας.

Πάρτε μέρος με τους εργαζόμενούς σας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να αποκτήσετε τις ικανότητες που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση ή μια επιχείρηση εστίασης.

Αποκτήστε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της επιχείρησής σας μέσα από το Digital Academy for Business, το νέο ψηφιακό κανάλι γνώσεων και πρακτικών εμπειριών της Eurobank.

Μη τραπεζικά προνόμια