Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το Business Banking Τουρισμός στηρίζει 10 χρόνια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. 

Με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός εξασφαλίζετε ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες της Eurobank. Επιπλέον, έχετε έκπτωση στη συνεργασία σας με εταιρείες που σας βοηθούν να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Δείτε τι λένε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός επιχειρηματίες που αξιοποιούν τις επιλογές και τα προνόμιά του.

Ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, δείτε με ποια μέτρα στηρίζουμε τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του τουρισμού.

   
Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Έχετε ειδικά προνόμια εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε τουριστική περιοχή ή είναι ξενοδοχείο, ταξιδιωτικό γραφείο, επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχείρηση ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή εστιατόριο.

Η επιχείρησή σας μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία Gold, Silver και Standard ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας σας στο πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Έτσι, εξασφαλίζετε επιπλέον εκπτώσεις σε τραπεζικά και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Εξασφαλίστε προνομιακούς όρους στο POS και αποδόσεις στους επαγγελματικούς λογαριασμούς της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μέσα εισπράξεων και πληρωμών, με χαμηλές ή και δωρεάν προμήθειες.

Αποκτήστε χρηματοδότηση με μειωμένο κόστος αξιολόγησης και δανεισμού, προνομιακούς όρους για τα επιχειρηματικά και επενδυτικά βήματά σας και υποστήριξη στις δράσεις ΕΣΠΑ 2014-2020. Αξιοποιήστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας και ασφάλισης της επιχείρησής σας, με ειδικές εκπτώσεις και προνόμια.

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα
Μη τραπεζικά προνόμια

Μη τραπεζικά προνόμια

Εξασφαλίστε σημαντικές εκπτώσεις στη συνεργασία σας με διακεκριμένες εταιρείες για να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Αποκτήστε την πιστοποίηση Covid-Shield, αναβαθμίστε ενεργειακά την επιχείρησή σας και ανανεώστε τον εξοπλισμό σας.

Βελτιώστε και προωθήστε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας και των online αξιολογήσεων. Αποκτήστε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της επιχείρησής σας μέσα από το Digital Academy for Business της Eurobank.

Οργανώστε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εργαζομένους σας, για να αποκτήσουν τις ικανότητες που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Μη τραπεζικά προνόμια