Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Προτεραιότητα στην επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Προτεραιότητα στην επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Παγώνουμε τις δόσεις
κεφαλαίου για 2 έτη
Ρευστότητα για το 2020
Έγκριση κεφαλαίων σήμερα για το 2021
Προνομιακή τιμολόγηση
στην πιστοποίηση Covid-Shield

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, η Eurobank, η Τράπεζα του Ελληνικού Τουρισμού, δημιουργεί νέο πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 750 εκατ. ευρώ, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Με το Business RESTART είμαστε δίπλα τους περισσότερο από ποτέ και στηρίζουμε την επανεκκίνηση του ξενοδοχειακού κλάδου με πραγματικά έργα και χρηματοδότηση για το 2020 και το 2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η Eurobank θέτει ως απόλυτη επιχειρηματική προτεραιότητα να πρωταγωνιστήσει στη στήριξη των επιχειρήσεων και στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Η στήριξη των ξενοδοχείων και ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του κλάδου – μεγάλων, μεσαίων και μικρών - είναι κρίσιμη για τη χώρα και την προοπτική της οικονομίας.

Η Eurobank είναι η Τράπεζα του ελληνικού τουρισμού. Όχι μόνον για τις ηλιόλουστες μέρες. Είμαστε η Τράπεζα του ελληνικού τουρισμού και στα δύσκολα».

Μέτρα στήριξης αποκλειστικά σχεδιασμένα από την Eurobank

  • Παγώνουμε τις δόσεις κεφαλαίου των δανείων μέχρι τις 31.12.2021 για δάνεια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που ήταν ενήμερα στις 31.12.2019.
  • Χορηγούμε άμεση ρευστότητα σε κεφάλαια κίνησης για τις συνολικές ανάγκες του 2020, αξιοποιώντας και τα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης της ρευστότητας που ήδη εφαρμόζονται ή πρόκειται να εφαρμοστούν.
  • Παρέχουμε από φέτος, τα κεφάλαια κίνησης που απαιτούνται για την επανεκκίνηση το 2021.
  • Συνεχίζουμε τη χρηματοδότηση εγκεκριμένων επενδύσεων στον κλάδο των ξενοδοχείων, ύψους περίπου 300 εκατ. ευρώ.
  • Προσφέρουμε αποκλειστικά σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, προνομιακή τιμολόγηση στο πρόγραμμα πιστοποίησης Covid-Shield, του πρώτου ολοκληρωμένου σχήματος πιστοποίησης για την κατάλληλη εφαρμογή μέτρων ανάσχεσης της διασποράς του κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον διακεκριμένου κύρους και παγκόσμιας εμβέλειας, Οργανισμό Πιστοποίησης ΤÜV AUSTRIA. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν ευκολότερα τα νέα κόστη προσαρμογής στις νέες συνθήκες και να αποκτήσουν σε προσιτή τιμή τη σημαία πιστοποίησης.

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται υπό όρους και προϋποθέσεις.

Στηρίζουμε τους κλάδους που έχουν πληγεί

Οι νέες πρωτοβουλίες και τα μέτρα στήριξης της Eurobank, ύψους 750 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 200 εκατ. ευρώ για τη διετή αναστολή δόσεων, 250 εκατ. ευρώ για την παροχή ρευστότητας και 300 εκατ. ευρώ για νέες επενδύσεις, αφορούν στήριξη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους από το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών δανείων της Eurobank, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι ενήμερα δάνεια (με στοιχεία 31.12.2019).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι ενήμεροι δανειολήπτες χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 31.12.2019.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα μέτρα στήριξης της Eurobank για τον τουρισμό αλλά και τις συνολικές δυνατότητες που έχει η επιχείρησή σας, απευθυνθείτε στο στέλεχος που σας εξυπηρετεί.

Δείτε πού να απευθυνθείτε εάν δεν έχετε ήδη συνεργασία με την Eurobank.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, ώστε οι πελάτες μας να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού