Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Eurobank VISA Business

Eurobank VISA Business

Αγορές
χωρίς μετρητά
Διεθνής
αποδοχή
Ελευθερία κινήσεων
 
για τους συνεργάτες σας

Eurobank VISA Business 1 

Η εταιρική πιστωτική κάρτα Eurobank VISA Business καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των καθημερινών επαγγελματικών συναλλαγών σας. Παράλληλα, αποτελεί ένα εργαλείο με σημαντικά οφέλη για κάθε επιχείρηση.

Πώς καλύπτει τις ανάγκες σας

Διευκόλυνση καθημερινότητας

Πραγματοποιείτε τις αγορές και τις συναλλαγές σας χωρίς μετρητά και με πίστωση, εσείς ή οι υπάλληλοι της επιχείρησής σας.

Αναλήψεις μετρητών μέχρι 1.000€ την ημέρα

Με την εταιρική πιστωτική κάρτα Eurobank VISA Business έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε αναλήψεις μετρητών με χρέωση της κάρτας σας, εφόσον το επιτρέπει το πιστωτικό όριό σας, από όλα τα ΑΤΜ των τραπεζών με το σήμα VISA. Το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών είναι μέχρι 1.000€. 

Διεθνής αποδοχή

Η εταιρική πιστωτική κάρτα Eurobank VISA Business είναι αποδεκτή από κάθε τράπεζα με το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πώς σας ωφελεί

  • Δυνατότητα καλύτερης και ταχύτερης διαχείρισης των εξόδων της επιχείρησής σας, με ενημέρωση κάθε μήνα.
  • Περιορισμός της χρήσης μετρητών για κάλυψη των εξόδων της επιχείρησής σας και αποφυγή των αντίστοιχων διαχειριστικών προβλημάτων.
  • Ελευθερία κινήσεων των συνεργατών σας για συναλλαγές σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων κ.λπ.

Πώς σας επιβραβεύουμε

Ειδικά προνόμια για επαγγελματικά ταξίδια

Με την υπηρεσία Euroworld σας παρέχουμε προνόμια για τα επαγγελματικά ταξίδια σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάνετε τις κρατήσεις σας με ευνοϊκούς όρους και καλύπτετε εύκολα όλες τις ανάγκες σας σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ. Για να αξιοποιήσετε όλα τα οφέλη που σας προσφέρει η υπηρεσία Eurobank Travel, καλέστε στο 2118809797.

24ωρη εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας με την υπηρεσία EuroPhone Banking για ό,τι κι αν χρειαστείτε. Καλείτε 24 ώρες το 24ωρο:

  • 2109555000

Αποκτήστε την Eurobank VISA Business

Για να αποκτήσετε την εταιρική πιστωτική κάρτα Eurobank VISA Business, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

ΒΡΙΣΚΩ κοντινό κατάστημα