Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Όταν εργάζεστε στο Δημόσιο έχετε ένα σταθερό εισόδημα. Έχετε υποχρεώσεις καθημερινά και πρέπει να ελέγχετε τα έξοδά σας. Φροντίζετε για το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάνετε σχέδια για το μέλλον. Και κάθε λεπτό του χρόνου σας είναι πολύτιμο.

Μεταφέροντας τη μισθοδοσία σας στην Eurobank κερδίζετε πλεονεκτήματα σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς με το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο για δημόσιους υπαλλήλους.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας από 01.04.2022 έως και 30.06.2022, κερδίζετε 50 ευρώ €πιστροφή. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έως 50 ευρώ €πιστροφή συνολικά μέσα από συμπληρωματικές ενέργειες. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με έως και 100 ευρώ €πιστροφή.

Για μεταφορά της μισθοδοσίας σας κλείστε ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

   
Εάν είστε μισθωτός 1

Ο μισθός σας αποκτά μεγαλύτερη αξία

Με τον μισθό σας καλύπτετε τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού σας. Ανοίγοντας λογαριασμό μισθοδοσίας, ο μισθός σας θα αποδίδει με επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€.

Αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης για να τον διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια από το κινητό και τον υπολογιστή σας.

Εάν είστε μισθωτός 1
Εάν είστε μισθωτός 2

Οφέλη από τις αγορές σας

Με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας καλύπτετε πραγματικές ανάγκες σας: σουπερμάρκετ, καύσιμα, ένδυση, εστιατόρια, ταξίδια κ.ά. Όταν τη χρησιμοποιείτε στις 8.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, κερδίζετε ευρώ. Τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Από το €πιστροφή app στο κινητό σας βλέπετε αμέσως πόσα ευρώ κερδίζετε, πού μπορείτε να τα εξαργυρώνετε και ποιες νέες προσφορές μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Εάν είστε μισθωτός 2
Εάν είστε μισθωτός 3

Κερδίζετε χρόνο καθημερινά

Από το κινητό ή τον υπολογιστή σας κάνετε συναλλαγές όποτε σας βολεύει. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές χρημάτων τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ μας.

Για τους λογαριασμούς και τις τακτικές οφειλές σας, π.χ. το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο ή το ενοίκιό σας, μπορείτε να ορίσετε δωρεάν πάγιες εντολές. Έτσι εξοφλούνται αυτόματα και εμπρόθεσμα.

Με μια ματιά στο κινητό σας παρακολουθείτε το σύνολο των δαπανών σας που χτίζουν το αφορολόγητο, χωρίς πολύπλοκους υπολογισμούς.

Εάν είστε μισθωτός 3
Εάν είστε μισθωτός 4

Καλύπτετε αμέσως τα έξοδά σας

Εάν θέλετε πιστωτική κάρτα για αγορές και πληρωμές σε καταστήματα ή online, την αποκτάτε με καλύτερο επιτόκιο και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Με αυτήν μπορείτε να εξοφλείτε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα πριν εισπράξετε τον μισθό σας, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας. Για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα δεν πληρώνετε τόκο. Μόλις ξαναμπούν χρήματα στον λογαριασμό σας, το ποσό της υπερανάληψης καλύπτεται αυτόματα.

Εάν είστε μισθωτός 4
Εάν είστε μισθωτός 5

Χρηματοδότηση με καλύτερους όρους

Εάν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας με ένα δικό σας σπίτι, μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο με καλύτερο επιτόκιο. Η χρηματοδότηση για την αγορά, επισκευή, ανακαίνιση ή ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας κοστίζει λιγότερο. Κι αν κάποια στιγμή δυσκολευτείτε οικονομικά, μπορούμε να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή.

Για άλλες ανάγκες σας, π.χ. για τις σπουδές του παιδιού σας ή για οφειλές σας προς το Δημόσιο, μπορείτε να πάρετε καταναλωτικό δάνειο. Έχετε καλύτερο επιτόκιο και χαμηλότερα έξοδα.

Εάν είστε μισθωτός 5
Εάν είστε μισθωτός 6

Σημαντικές εκπτώσεις για την ασφάλειά σας

Έχετε 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου για την κάλυψη αστικής ευθύνης και επιπλέον 5% σε όλες τις καλύψεις εκτός από την οδική βοήθεια και τη νομική προστασία. Έχετε υποστήριξη κάθε φορά που τη χρειάζεστε. Αποζημιώνεστε γρήγορα και δεν πληρώνετε με δικά σας χρήματα, εάν πάτε το αυτοκίνητό σας στα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Έχετε 25% έκπτωση στην ασφάλεια σπιτιού. Επιλέγετε τις καλύψεις που θέλετε για το κτίριο, το περιεχόμενο ή/και τους εξωτερικούς χώρους του. Έχετε βοήθεια για τεχνική υποστήριξη ή αποκατάσταση ζημιών σε επείγουσες καταστάσεις 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν είστε μισθωτός 6
Εάν είστε μισθωτός 7

Απλή διαδικασία και γρήγορη εξυπηρέτηση

Ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας. Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο για δημόσιους υπαλλήλους και σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα.

Ενημερώστε τον εργοδότη σας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας σε άλλον λογαριασμό και προσκομίστε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Μεταφέρω τη μισθοδοσία μου

Εάν είστε μισθωτός 7