Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Όταν εργάζεστε στο Δημόσιο έχετε ένα σταθερό εισόδημα. Έχετε υποχρεώσεις καθημερινά και πρέπει να ελέγχετε τα έξοδά σας. Φροντίζετε για το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάνετε σχέδια για το μέλλον. Και κάθε λεπτό του χρόνου σας είναι πολύτιμο.

Μεταφέροντας τη μισθοδοσία σας στην Eurobank κερδίζετε πλεονεκτήματα σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς με το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο για δημόσιους υπαλλήλους.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank έως και 30.06.2023, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας, εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να κατεβάσετε το Eurobank Mobile App και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding όποια στιγμή θέλετε.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.

   
Εάν είστε μισθωτός 1

Ο μισθός σας αποκτά μεγαλύτερη αξία

Με τον μισθό σας καλύπτετε τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού σας. Ανοίγοντας Καθημερινό λογαριασμό Plus και μόλις καταβληθεί η μισθοδοσία σας, θα έχετε απόδοση με επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€.

Επιπλέον, με το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε το χαρτοφυλάκιο σας με μεσομακροπρόθεσμη συστηματική τοποθέτηση / επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια της επιλογής σας, χωρίς προμήθεια συμμετοχής ή εξαγοράς για πάντα.

Για την αποταμίευσή σας έχετε τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα, με μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε και αυτόματη συμμετοχή στην ετήσια κλήρωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.

Εάν είστε μισθωτός 1
Εάν είστε μισθωτός 2

Οφέλη από τις αγορές σας

Με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας καλύπτετε πραγματικές ανάγκες σας: σουπερμάρκετ, καύσιμα, ένδυση, εστιατόρια, ταξίδια κ.ά. Όταν τη χρησιμοποιείτε στις 8.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, κερδίζετε ευρώ. Τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Από το €πιστροφή app στο κινητό σας βλέπετε αμέσως πόσα ευρώ κερδίζετε, πού μπορείτε να τα εξαργυρώνετε και ποιες νέες προσφορές μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Εάν είστε μισθωτός 2
Εάν είστε μισθωτός 3

Καθημερινά κερδίζετε περισσότερα

Αποκτάτε online κωδικούς e-Banking από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Έτσι συνδέεστε στον λογαριασμό σας και κάνετε συναλλαγές όποτε σας εξυπηρετεί.

Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με ένα από τα πακέτα του προγράμματος My Advantage Banking με έκπτωση έως και 50%. Αποκτάτε προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και εξοικονομείτε χρήματα στις συναλλαγές σας κάθε μήνα.

Με δωρεάν πάγιες εντολές εξοφλείτε αυτόματα και εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας, όπως το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο.

Με μια ματιά στο κινητό σας παρακολουθείτε το σύνολο των δαπανών σας που χτίζουν το αφορολόγητο, χωρίς πολύπλοκους υπολογισμούς.

Εάν είστε μισθωτός 3
Εάν είστε μισθωτός 4

Καλύπτετε αμέσως τα έξοδά σας

Εάν θέλετε πιστωτική κάρτα για αγορές και πληρωμές σε καταστήματα ή online, την αποκτάτε με καλύτερο επιτόκιο και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο ή για όσο διάστημα έχετε ενεργό πακέτο My Gold Advantage ή My Platinum Advantage του προγράμματος My Advantage Banking.

Με την πιστωτική κάρτα σας μπορείτε να εξοφλείτε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα πριν εισπράξετε τον μισθό σας, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας. Για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα δεν πληρώνετε τόκο. Μόλις ξαναμπούν χρήματα στον λογαριασμό σας, το ποσό της υπερανάληψης καλύπτεται αυτόματα.

Εάν είστε μισθωτός 4
Εάν είστε μισθωτός 5

Χρηματοδότηση με καλύτερους όρους

Εάν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας με ένα δικό σας σπίτι, μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο με καλύτερο επιτόκιο. Η χρηματοδότηση για την αγορά, επισκευή, ανακαίνιση ή ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας κοστίζει λιγότερο. Κι αν κάποια στιγμή δυσκολευτείτε οικονομικά, μπορούμε να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή.

Για άλλες ανάγκες σας, π.χ. για τις σπουδές του παιδιού σας ή για οφειλές σας προς το Δημόσιο, μπορείτε να πάρετε προσωπικό δάνειο. Έχετε καλύτερο επιτόκιο και χαμηλότερα έξοδα.

Εάν είστε μισθωτός 5
Εάν είστε μισθωτός 6

Σημαντικές εκπτώσεις για την ασφάλειά σας

Έχετε 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου για την κάλυψη αστικής ευθύνης και επιπλέον 5% σε όλες τις καλύψεις εκτός από την οδική βοήθεια και τη νομική προστασία. Έχετε υποστήριξη κάθε φορά που τη χρειάζεστε. Αποζημιώνεστε γρήγορα και δεν πληρώνετε με δικά σας χρήματα, εάν πάτε το αυτοκίνητό σας στα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Έχετε 25% έκπτωση στην ασφάλεια σπιτιού. Επιλέγετε τις καλύψεις που θέλετε για το κτίριο, το περιεχόμενο ή/και τους εξωτερικούς χώρους του. Έχετε βοήθεια για τεχνική υποστήριξη ή αποκατάσταση ζημιών σε επείγουσες καταστάσεις 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν είστε μισθωτός 6
Εάν είστε μισθωτός 7

Απλή και γρήγορη μεταφορά της μισθοδοσία σας

Ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus online ή με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας.

Στη συνέχεια, ενημερώνετε την υπηρεσία σας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στον νέο λογαριασμό σας και προσκομίζετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μεταφέρω τη μισθοδοσία μου

Εάν είστε μισθωτός 7