Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος

Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος

Έως 0,20% επιτόκιο

στον Καθημερινό λογαριασμό Plus

Χαμηλότερο επιτόκιο

σε πιστωτικές κάρτες

Προνομιακοί όροι

στη χρηματοδότησή σας

Όταν εργάζεστε στο Δημόσιο, έχετε ένα σταθερό εισόδημα. Έχετε υποχρεώσεις καθημερινά και πρέπει να ελέγχετε τα έξοδά σας. Φροντίζετε για το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάνετε σχέδια για το μέλλον και κάθε λεπτό του χρόνου σας είναι πολύτιμο.

Μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank έως και 30.09.2024 και κερδίστε 4% €πιστροφή στις καθημερινές αγορές σας για 1 χρόνο στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ. Επιπλέον, σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Banking για μισθοδοτούμενους στο 2109555777, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00. Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ακόμη κι αν δεν είστε πελάτης μας.

Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.

Δείτε βήμα-βήμα πώς μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο για δημοσίους υπαλλήλους, απολαμβάνετε πραγματικό όφελος από τις καθημερινές συναλλαγές σας και συνεχίζετε να κερδίζετε μέσα από πολλά ακόμη προνόμια.

Μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank

Επωφεληθείτε από προνόμια και εκπτώσεις στην καθημερινότητά σας.

Μεταφέρω τη μισθοδοσία μου

 
 

Δείτε επίσης