Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στεγαστικό δάνειο

Στεγαστικό δάνειο

Σταθερό επιτόκιο

από 3% για 3 χρόνια

Χαμηλό περιθώριο

κυμαινόμενου επιτοκίου από 1,65%

Χωρίς κόστος

πρόωρης αποπληρωμής

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο από 3% για 3 χρόνια και στη συνέχεια κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Euribor 3m και χαμηλό περιθώριο επιτοκίου από 1,65%. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε κάποια άλλη σταθερή περίοδο ή ακόμη και σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου σας.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο και με επίσκεψη σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00: 2109555888.

Είστε κάτοικος εξωτερικούΑποκτήστε στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα (μόνο στα Αγγλικά).

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο

Εάν ενδιαφέρεστε για στεγαστικό δάνειο, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά, κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε αναλυτικά στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σύμφωνα με τον Ν.4438/2016 για τα στεγαστικά δάνεια.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε στεγαστικό δάνειο.

Είστε κάτοικος εξωτερικούΑποκτήστε στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα (μόνο στα Αγγλικά).