Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στεγαστικό δάνειο

Στεγαστικό δάνειο

Σταθερό επιτόκιο

για αρχική ή όλη τη διάρκεια

Περισσότερα προνόμια

με εκταμίευση δανείου έως 31/12

Υποβολή αίτησης

με βιντεοκλήση ή σε κατάστημα

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για την αρχική ή για όλη τη διάρκειά του. Έτσι μπορείτε να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για το διάστημα που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, επιλέγετε κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Euribor 3m. Σε αυτό προστίθεται περιθώριο επιτοκίου (spread) από 1,50% με προσημείωση ακινήτου και εσείς επωφελείστε από προνομιακούς όρους.

Με την εκταμίευση στεγαστικού δανείου σάς επιβραβεύουμε που επιλέξατε την Eurobank και σας στηρίζουμε στην κάλυψη των πρώτων αναγκών για το νέο σπίτι σας. Αποκτήστε το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο Eurobank που θα εκταμιευτεί από 03.04.2023 έως και 31.12.2023 και επωφεληθείτε από αποκλειστικά προνόμια που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.
Τα αποτελέσματα του υπολογιστή ως προς το ποσό δανείου και το ποσό της εκάστοτε δόσης, βασίζονται στα στοιχεία που δηλώνετε και είναι ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά για την Τράπεζα. Ο υπολογισμός τους βασίζεται στην πρόσφατη τιμή του επιτοκιακού δείκτη Euribor 3m χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τυχόν μελλοντικές μεταβολές του δείκτη, πλέον ενός ενδεικτικού σταθερού περιθωρίου και πλέον της ισχύουσας εισφοράς του ν. 128/75. Τα εξαγόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν προσφορά της Τράπεζας για στεγαστικό δάνειο ούτε πρόταση για σύναψη σύμβασης δανείου. Η Eurobank δεν επεξεργάζεται καθ’ οιoνδήποτε τρόπο, τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε στον υπολογιστή και αφορούν εσάς ή τρίτα πρόσωπα. Μόνο μετά από κατάθεση αίτησης για χορήγηση στεγαστικού δανείου, η Τράπεζα προβαίνει με τραπεζικά κριτήρια σε αξιολόγηση της αίτησής σας βάσει των στοιχείων που της αποστέλλετε και σας προσφέρει εξατομικευμένη πρόταση δανειοδότησής σας.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00: 2109555888

Κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking.

Θέλω στεγαστικό δάνειο

Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Είστε κάτοικος εξωτερικούΑποκτήστε στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα (μόνο στα Αγγλικά).

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο

Κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Θέλω στεγαστικό δάνειο

Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε αναλυτικά στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σύμφωνα με τον Ν.4438/2016 για τα στεγαστικά δάνεια.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε στεγαστικό δάνειο.

Είστε κάτοικος εξωτερικούΑποκτήστε στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα (μόνο στα Αγγλικά).