Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Για εσάς που εργάζεστε σε ιδιωτική επιχείρηση, ο μισθός σας είναι το σταθερό εισόδημά σας. Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ο χρόνος σας περιορισμένος. Χρειάζεστε σιγουριά για τα οικονομικά σας και έλεγχο των εξόδων σας.

Εάν εργάζεστε σε επιχείρηση που συνεργάζεται μαζί μας και λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, κερδίζετε πλεονεκτήματα σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

   
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 1

Δώστε μεγαλύτερη αξία στον μισθό σας

Ο μισθός σας είναι το έσοδο για κάθε σας ανάγκη. Όταν ανοίξετε λογαριασμό μισθοδοσίας, έχετε καλύτερο επιτόκιο για τον μισθό σας. Διαμορφώνεται ανάλογα με τη συμφωνία της εταιρείας σας με την Eurobank.

Διαχειρίζεστε και ελέγχετε τα οικονομικά σας εύκολα από το κινητό και τον υπολογιστή σας. Αρκεί να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν θέλετε να αποταμιεύετε χρήματα, έχετε υψηλότερη απόδοση με τις προθεσμιακές καταθέσεις. Επιπλέον, με τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα έχετε μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε και συμμετοχή στην ετήσια κλήρωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.

Με το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε χαρτοφυλάκιο με μεσομακροπρόθεσμη συστηματική επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια της επιλογής σας, χωρίς προμήθεια συμμετοχής ή εξαγοράς για πάντα.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 1
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 4

Κερδίστε από κάθε αγορά σας

Σας επιβραβεύουμε όταν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας για αγορές σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε ευρώ και τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές σας και έτσι πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Βλέπετε αμέσως από το κινητό ή τον υπολογιστή σας πόσα ευρώ κερδίζετε, σε ποιες επιχειρήσεις τα εξαργυρώνετε και ποιες προσφορές έχουν ξεκινήσει.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 4
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 3

Εξοικονομήστε χρόνο

Κάνετε γρήγορα και εύκολα τις συναλλαγές σας όποτε σας εξυπηρετεί από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Για να κερδίσετε ακόμη περισσότερο χρόνο, μπορείτε να ορίσετε πάγιες εντολές για την αυτόματη και εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σας

Βλέπετε το αφορολόγητό σας χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσετε τα έξοδα από τις αγορές και τις πληρωμές σας, με μια ματιά στο κινητό σας.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 3
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 2

Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας

Για αγορές και πληρωμές σε καταστήματα ή online, έχετε καλύτερο επιτόκιο και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο σε πιστωτική κάρτα Eurobank. Εξοφλείτε βεβαιωμένες οφειλές σας προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις με την κάρτα σας.

Για τα έκτακτα έξοδά σας, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας χωρίς τόκο για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα. Το ποσό της υπερανάληψης καλύπτεται αυτόματα μόλις ξαναμπούν χρήματα στον λογαριασμό σας.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 2
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 5

Χρηματοδοτήστε τις ανάγκες σας

Εάν θέλετε να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, έχετε καλύτερο επιτόκιο σε στεγαστικό δάνειο. Επιπλέον, μπορείτε να επισκευάσετε, να ανακαινίσετε ή να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας με λιγότερα χρήματα. Είμαστε δίπλα σας για να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή, εάν έχετε κάποια δυσκολία στα οικονομικά σας.

Έχετε καλύτερο επιτόκιο και χαμηλότερα έξοδα σε καταναλωτικό δάνειο για άλλες ανάγκες σας, όπως οι σπουδές του παιδιού σας ή οφειλές προς το Δημόσιο.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 5
Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 6

Ασφαλίστε την περιουσία σας

Έχετε 5% έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου για όλες τις καλύψεις εκτός από την οδική βοήθεια και τη νομική προστασία. Εξασφαλίζετε αποτελεσματική υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε και αποζημιώνεστε γρήγορα. Εάν επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας στα συνεργαζόμενα συνεργεία, δεν πληρώνετε με δικά σας χρήματα.

Ασφαλίζετε το σπίτι σας με 25% έκπτωση στα ασφάλιστρα με όποιες καλύψεις επιλέξετε. Έχετε γρήγορη αποζημίωση και τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν είστε ιδιωτικός υπάλληλος 6