Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Καθημερινός λογαριασμός Plus

Καθημερινός λογαριασμός Plus

My Advantage Banking

σύνδεση με πακέτα συναλλαγών

Προνόμια

με σύνδεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

Ο Καθημερινός λογαριασμός Plus συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να καλύπτετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις. Είναι ο λογαριασμός που σας εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας μαζί μας. Εάν τον συνδέσετε με τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια και επιτόκιο.

Είστε 18-35 ετών και θέλετε να ανοίξετε τον πρώτο λογαριασμό σας στην Eurobank; Ανοίξτε νέο Καθημερινό λογαριασμό Plus έως 31.12.2023, με ένα tap από το κινητό σας, και κερδίστε 25 ευρώ €πιστροφή στη νέα χρεωστική κάρτα σας, δώρο από εμάς!

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ανοίξτε σήμερα Καθημερινό λογαριασμό Plus

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Ανοίγω τον λογαριασμό

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.