Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Καθημερινός λογαριασμός Plus

Καθημερινός λογαριασμός Plus

Προνόμια

με σύνδεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

Κέρδος στις συναλλαγές σας

με My Advantage Banking

Με τον Καθημερινό λογαριασμό Plus μπορείτε να καλύψετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις. Είναι ο λογαριασμός που σας εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας μαζί μας. Εάν τον συνδέσετε με τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια και επιτόκιο. Εξοικονομείτε χρήματα στις συναλλαγές σας και επωφελείστε από υπηρεσίες με σύνδεση του λογαριασμού με ένα πακέτο του My Advantage Banking.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας από 02.01.2023 έως και 31.03.2023, κερδίζετε 50 ευρώ €πιστροφή. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 30 ευρώ €πιστροφή από συμπληρωματικές ενέργειες. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με έως 80 ευρώ €πιστροφή.

Ανοίξτε σήμερα Καθημερινό λογαριασμό Plus

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Ανοίγω τον λογαριασμό

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Video: Το κινητό σας, η είσοδος στη νέα σας τράπεζα.

Το κινητό σας, η είσοδος στη νέα σας τράπεζα.