Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για την ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, στα καταστήματά μας εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων και τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Προτεραιότητά μας είναι το καλύτερο για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και τη δημόσια υγεία.

Η ασφάλεια ξεκινάει έξω από το κατάστημα

Τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας και φοράμε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα μέσα κι έξω από τα καταστήματα. Εάν περιμένετε τη σειρά σας να εξυπηρετηθείτε στα ΑΤΜ ή να μπείτε στο κατάστημα, φροντίστε να έχετε 2 μέτρα απόσταση από τους άλλους.

Εάν στη σειρά περιμένουν και ηλικιωμένοι, άνθρωποι με αναπηρία ή ευάλωτοι συμπολίτες μας, τους δίνουμε προτεραιότητα.

Όταν ανοίγει η πόρτα

Μόνο ένας πελάτης μπαίνει στο κατάστημα κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα. Στην είσοδο υπάρχει πάντα αντισηπτικό για τα χέρια σας.

Έχουμε οργανώσει τις διαδικασίες μας έτσι ώστε να ελέγχουμε αυστηρά τον αριθμό των πελατών και εργαζομένων που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα, ανάλογα με το μέγεθός του. Στόχος μας είναι να περιορίζουμε τον κίνδυνο συνωστισμού στον χώρο του καταστήματος, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας

Σας υποδέχεται ένας εκπρόσωπός μας και σας δίνει οδηγίες για να εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια και να σεβαστείτε την υγεία των υπολοίπων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Οι εργαζόμενοί μας έχουν ενημερωθεί αναλυτικά σχετικά με τις προφυλάξεις και τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής που δίνει ο ΕΟΔΥ. Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες τους όση ώρα βρίσκεστε στο κατάστημα.

Σας εξυπηρετούμε με σειρά προτεραιότητας

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τη σειρά που μπαίνουν στο κατάστημα.

Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι όταν μπαίνουν στο κατάστημα συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, εξυπηρετούνται πρώτοι.

Τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας 

Όση ώρα περιμένετε μέσα στο κατάστημα, σας προτρέπουμε να τηρείτε με υπευθυνότητα τις αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω σας, πελάτες και εργαζομένους, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιπλέον, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική. 

Είναι ο πιο απλός τρόπος να προστατεύσετε την υγεία σας και να σεβαστείτε την υγεία των άλλων που βρίσκονται εκεί μαζί σας. Έτσι προστατεύετε και τους δικούς σας ανθρώπους, που σας περιμένουν σπίτι.

Μέτρα προφύλαξης στα ταμεία μας

Για την προστασία της υγείας των πελατών και εργαζομένων μας, στα ταμεία των καταστημάτων μας έχουμε τοποθετήσει πλεξιγκλάς υψηλής ποιότητας. Το προστατευτικό αυτό μέσο προφυλάσσει τόσο εσάς όσο και τους εργαζομένους μας.

Χωρίς να έρθετε σε επαφή, επικοινωνείτε με τον εργαζόμενο που σας εξυπηρετεί και ολοκληρώνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρητά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Η επαφή με χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι ενέχει κινδύνους.

Αφού εξυπηρετηθείτε

Μετά τη συναλλαγή, σας προτρέπουμε να αποφύγετε την επαφή των χεριών σας με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας.

Καλό είναι να πλύνετε ή να απολυμάνετε τα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Δείτε όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων μας

Εάν ξαναχρειαστεί να κάνετε κάποια συναλλαγή στις δύσκολες συνθήκες που επιβάλλονται σήμερα λόγω Covid-19, αναρωτηθείτε: Μήπως δεν είναι απαραίτητο να την κάνετε στο κατάστημα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για τον περιορισμό των κινδύνων σε κλειστούς χώρους, ορισμένες συναλλαγές δεν μπορούν να γίνουν σε καταστήματα.

Για την ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, έχουμε ενεργοποιήσει μια σειρά εύχρηστων ψηφιακών λειτουργιών για να κάνετε εύκολα σχεδόν όλες τις συναλλαγές σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Δείτε πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε χωρίς να πάτε σε κατάστημα.