Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard

Πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard

Έκπτωση

στους λογαριασμούς COSMOTE

Επιστροφή σε ευρώ

σε 8.500+ επιχειρήσεις

Πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard image

Η πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard μειώνει τα έξοδα επικοινωνίας στην COSMOTE. Κερδίζετε 5% της αξίας των λογαριασμών COSMOTE που εξοφλείτε με αυτήν την κάρτα, ως έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό COSMOTE. Κάνετε ανέπαφες συναλλαγές σε POS και με το κινητό σας.

Κάντε αίτηση για COSMOTE World Mastercard μέσα από το e-Banking από 03.05.2022 έως και 15.06.2022, πραγματοποιήστε αγορές συνολικής αξίας 50€ και πάνω με τη νέα κάρτα σας έως 15.07.2022 και κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για πτήσεις στην Ελλάδα με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας COSMOTE World Mastercard.

Η αίτησή σας ολοκληρώνεται σε 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για πιστωτική κάρτα COSMOTE World Mastercard.

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2119904400 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Δείτε πώς αποκτάτε COSMOTE World Mastercard και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.