Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Προσωπικό δάνειο Green Fast Loan

Προσωπικό δάνειο Green Fast Loan

Έως 5.000€

για τις πράσινες ανάγκες σας

11,90%

μειωμένο επιτόκιο

Στην Eurobank στηρίζουμε το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ενισχύουμε την προσπάθειά σας να εξοικονομήσετε ενέργεια για το περιβάλλον και χρήματα για τις ανάγκες σας. Αποκτήστε Green Fast Loan για να αγοράσετε πράσινες οικιακές συσκευές, να αντικαταστήσετε παλιές συσκευές σας που καταναλώνουν πολλή ενέργεια ή να εξοικονομείτε ενέργεια στις μετακινήσεις σας με την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου ή σκούτερ.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την online αίτησή σας για Green Fast Loan ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Ανακαλύψτε τις επιλογές για προσωπικό δάνειο που σας προσφέρει η Eurobank και αποκτήστε δάνειο online ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε Green Fast Loan σήμερα

Κάνετε αίτηση για Green Fast Loan online σε 3 απλά βήματα. Λαμβάνετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας σε 5 λεπτά.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την online αίτησή σας, τηλεφωνήστε στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε e-Banking, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης μόνο με την κάρτα και το τηλέφωνό σας.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να ανοίξετε τον πρώτο λογαριασμό σας στην Eurobank και να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Για να κάνετε την αίτησή σας από το κινητό σας, κατεβάστε το Eurobank Mobile App:

Βρείτε το Eurobank Mobile App στο Google Play  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο App Store  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο AppGallery

Εναλλακτικά, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας ή τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Καταναλωτικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555999, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.
 
 
Υπολογιστής Green Fast Loan
Τι ποσό χρειάζεστε;
μήνες.
Για δάνειο ύψους € με αποπληρωμή σε μήνες, έχετε:

Μηνιαία δόση

Επιτόκιο

  • Κυμαινόμενο

    (+ 0,60% εισφορά Ν.128/1975)
Για να αποκτήσετε αυτό το δάνειο:
Πείτε μας εάν ενδιαφέρεστε:
Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Καταναλωτικά Δάνεια, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00:
Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό για την Τράπεζα. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα του Δικτύου της Τράπεζας.