Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Καθημερινός λογαριασμός Plus

Καθημερινός λογαριασμός Plus

My Advantage Banking

σύνδεση με πακέτα συναλλαγών

Προνόμια

με σύνδεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

Ο Καθημερινός λογαριασμός Plus συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να καλύπτετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις. Είναι ο λογαριασμός που σας εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας μαζί μας. Εάν τον συνδέσετε με τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια και επιτόκιο.

Ανοίξτε Καθημερινό λογαριασμό Plus από το κινητό σας μέσα από την υπηρεσία Digital Customer Onboarding από 20.03.2024 έως και 31.05.2024 και κερδίστε 25 ευρώ €πιστροφή σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Αρκεί να αναφέρετε τον κωδικό 25€δώρο στον εκπρόσωπό μας που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις για να κερδίσετε 25 ευρώ €πιστροφή.

Ανοίξτε σήμερα Καθημερινό λογαριασμό Plus

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε κωδικούς e-banking online.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.