Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Εάν είστε ένστολος

Εάν είστε ένστολος

Έως 1,50% επιτόκιο

στον Καθημερινό λογαριασμό Plus

4% επιστροφή για

βενζίνη και αγορές σε σουπερμάρκετ

3,50% μείωση

στο επιτόκιο σε πιστωτικές κάρτες

Όταν ανήκετε στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας, δίνετε καθημερινά μάχη για τη φύλαξη και την ασφάλεια της χώρας μας. Αναζητάτε τρόπους η καθημερινότητά σας να είναι απλή. Θέλετε να φροντίζετε για την οικογένειά σας σήμερα και στο μέλλον.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank έως και 28.06.2024, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, καλέστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Banking για μισθοδοτούμενους στο 2109555777, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00. Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ακόμη κι αν δεν είστε πελάτης μας.

Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.

Δείτε βήμα-βήμα πώς μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Με το πρόγραμμα προνομίων Κάθε μέρα σύμμαχοι για το εν ενέργεια ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας απολαμβάνετε πραγματικό όφελος από τις καθημερινές συναλλαγές σας και συνεχίζετε να κερδίζετε μέσα από πολλά ακόμη προνόμια.

Μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank

Επωφεληθείτε από προνόμια και εκπτώσεις στην καθημερινότητά σας.

Μεταφέρω τη μισθοδοσία μου

 
 

Δείτε επίσης