Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
 Χρεωστική κάρτα Debit Mastercard

Χρεωστική κάρτα Debit Mastercard

Βιοδιασπώμενο υλικό
για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Πρόγραμμα €πιστροφή 
κερδίζετε ευρώ €πιστροφή, όχι πόντους

New Debit MastercardEco Plastic

Η κάρτα για όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας! Με τη βιοδιασπώμενη χρεωστική κάρτα Debit Mastercard σας κάνετε αγορές, αναλήψεις, καταθέσεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη για να χτίζετε το αφορολόγητό σας, να πληρώνετε ανέπαφα και να κερδίζετε ευρώ €πιστροφή από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Αποκτήστε χρεωστική κάρτα Debit Mastercard ή ζητήστε την επανέκδοσή της σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή φθοράς, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Συνδεθείτε με τους προσωπικούς κωδικούς σας στο e-Banking ή το Eurobank Mobile App.

Έως και 31.12.2024 ζητήστε επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας online, μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App, με 50% έκπτωση, μόνο με 3€.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Εάν δεν έχετε κωδικούς, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης online με τον αριθμό και το PIN μιας ενεργής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Αποκτήστε χρεωστική κάρτα Debit Mastercard

Εάν έχετε κωδικούς σύνδεσης, ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online τη χρεωστική κάρτα σας Debit Mastercard.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας:

  • 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Εάν δεν έχετε κωδικούς σύνδεσης, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online. Αρκεί να έχετε τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό του κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Εναλλακτικά, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Σας βοηθάμε να συμπληρώσετε την αίτησή σας. Η χρεωστική κάρτα σας εκδίδεται εκείνη τη στιγμή.

Δείτε πώς αποκτάτε χρεωστική κάρτα.