Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στα χρόνια της σύνταξής σας έχετε ανάγκη να προστατέψετε τις αποταμιεύσεις σας. Θέλετε να ζείτε καλά, να δίνετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να καλύπτετε θέματα υγείας σας με άνεση. Στην καθημερινότητά σας αναζητάτε επιλογές που σας διευκολύνουν και σας προσφέρουν πραγματικό όφελος.

Εάν μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobank, αποκτάτε σημαντικά πλεονεκτήματα για τη ζωή σας με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα.

Εάν μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 30.06.2023, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή.

Για να μεταφέρετε τη σύνταξή σας, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.

   
Εάν είστε συνταξιούχος 1

Ενισχύετε τις αποταμιεύσεις σας και δημιουργείτε το χαρτοφυλάκιό σας

Συνδέετε τη σύνταξή σας με τον Καθημερινό λογαριασμό Plus για να καλύπτετε τις καθημερινές ανάγκες και τα έξοδά σας. Μεταφέροντας τη σύνταξή σας, θα αποδίδει με υψηλότερο επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€. Για να παρακολουθείτε πότε πιστώνεται η σύνταξή σας από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης.

Για τα χρήματά σας που δεν είναι πρώτης ανάγκης εξασφαλίζετε υψηλότερη απόδοση έως 0,80%, εάν τα τοποθετήσετε σε προθεσμιακή κατάθεση. Κι αν τα χρειαστείτε πριν τη λήξη της προθεσμιακής, μπορείτε να τα πάρετε χωρίς επιβάρυνση.

Με το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε ένα ικανό κεφάλαιο για το μέλλον των δικών σας ανθρώπων ή για να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Έχετε τη δυνατότητα επένδυσης από μόλις 60€ τον μήνα. Επιλέγετε τη συχνότητα καταβολής και τη διάρκεια επένδυσης που θέλετε.

Εάν είστε συνταξιούχος 1
Εάν είστε συνταξιούχος 2

Προνοείτε για την υγεία και την περιουσία σας

Με 49€ τον χρόνο έχετε δωρεάν ετήσιο αιματολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο. Με χαμηλό κόστος συμμετοχής μπορείτε να κάνετε επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.

Φροντίζετε για την υγεία σας σε συμβεβλημένες κλινικές και διαγνωστικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και σε ένα δίκτυο άλλων παρόχων υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Με 30€ τον χρόνο αποκτάτε την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ. Αποζημιώνεστε εάν σας κλέψουν ή χάσετε το πορτοφόλι σας με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες σας Eurobank στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Εάν είστε συνταξιούχος 2
Εάν είστε συνταξιούχος 3

Διευκολύνετε την καθημερινότητά σας

Με τη χρεωστική κάρτα σας κάνετε τις αγορές σας και διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στα ΑΤΜ. Για τα έκτακτα έξοδά σας μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη. Για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα δεν πληρώνετε τόκο.

Οι αγορές και οι πληρωμές σας σε καταστήματα και online γίνονται πιο εύκολες με πιστωτική κάρτα. Με αυτήν μπορείτε να εξοφλείτε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Εάν ενεργοποιήσετε το πακέτο My Gold Advantage ή My Platinum Advantage του νέου προγράμματος My Advantage Banking, έχετε δωρεάν συνδρομή στην πιστωτική κάρτα σας.

Εάν είστε συνταξιούχος 3

Περισσότερος χρόνος και προνόμια για εσάς

Αποκτάτε online κωδικούς e-Banking από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Έτσι συνδέεστε στον λογαριασμό σας και κάνετε συναλλαγές όποτε σας εξυπηρετεί.

Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με ένα από τα πακέτα του προγράμματος My Advantage Banking με έκπτωση έως και 50%. Αποκτάτε προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και εξοικονομείτε χρήματα στις καθημερινές συναλλαγές σας.

Με δωρεάν πάγιες εντολές εξοφλείτε αυτόματα και εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας, όπως το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο. Έτσι αποφεύγετε την ταλαιπωρία των πληρωμών κάθε μήνα.

Εάν είστε συνταξιούχος 4

Κερδίζετε από τις αγορές σας

Η χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Όταν τη χρησιμοποιείτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζετε ευρώ. Μπορείτε να τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου.

Πάνω από 8.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Σε αυτές εξοικονομείτε χρήματα καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες σας (σουπερμάρκετ, καύσιμα, αγορές), αλλά και για τις μικρές χαρές της ζωής σας (εστιατόρια, ταξίδια, αναψυχή).

Εάν είστε συνταξιούχος 4
Εάν είστε συνταξιούχος 5

Προσωπική εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Για να μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobank, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας. Σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα και σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Εάν είστε συνταξιούχος ΕΦΚΑ, Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΝΑΤ ΚΕΑΝ, ΜΤΠΥ ή/και λαμβάνετε επικουρική σύνταξη ΕΤΕΑΕΠ, να έχετε μαζί σας το ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας που αναγράφει τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας. Η διαδικασία μεταφοράς της σύνταξής σας σε λογαριασμό Eurobank ολοκληρώνεται στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή.

Μεταφέρω τη σύνταξή μου

Εάν είστε συνταξιούχος 5