Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στα χρόνια της σύνταξής σας έχετε ανάγκη να προστατέψετε τις αποταμιεύσεις σας. Θέλετε να ζείτε καλά, να δίνετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να καλύπτετε θέματα υγείας σας με άνεση. Στην καθημερινότητά σας αναζητάτε επιλογές που σας διευκολύνουν και σας προσφέρουν πραγματικό όφελος.

Εάν μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobank, αποκτάτε σημαντικά πλεονεκτήματα για τη ζωή σας με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα.

Μεταφέρετε τη σύνταξή σας από 01.04.2022 έως και 30.06.2022 και κερδίστε 50 ευρώ €πιστροφή. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έως 50 ευρώ €πιστροφή συνολικά μέσα από συμπληρωματικές ενέργειες. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με έως και 100 ευρώ €πιστροφή.

Για μεταφορά της σύνταξής σας κλείστε ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

   
Εάν είστε συνταξιούχος 1

Ενισχύετε τις αποταμιεύσεις σας

Με τον λογαριασμό που πιστώνεται η σύνταξή σας, καλύπτετε τις καθημερινές και έκτακτες ανάγκες σας. Μεταφέροντας τη σύνταξή σας, θα αποδίδει με υψηλότερο επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€.

Για τα χρήματά σας που δεν είναι πρώτης ανάγκης εξασφαλίζετε υψηλότερη απόδοση, εάν τα τοποθετήσετε σε προθεσμιακή κατάθεση. Κι αν τα χρειαστείτε πριν τη λήξη της προθεσμιακής, μπορείτε να τα πάρετε χωρίς επιβάρυνση.

Για να παρακολουθείτε πότε πιστώνεται η σύνταξή σας από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν είστε συνταξιούχος 1
Εάν είστε συνταξιούχος 2

Προνοείτε για την υγεία σας

Με 49€ τον χρόνο έχετε δωρεάν ετήσιο αιματολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο. Με χαμηλό κόστος συμμετοχής μπορείτε να κάνετε επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.

Φροντίζετε για την υγεία σας σε συμβεβλημένες κλινικές και διαγνωστικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και σε ένα δίκτυο άλλων παρόχων υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Εάν είστε συνταξιούχος 2
Εάν είστε συνταξιούχος 3

Διευκολύνετε την καθημερινότητά σας

Με τη χρεωστική κάρτα σας κάνετε τις αγορές σας και διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στα ΑΤΜ. Για τα έκτακτα έξοδά σας μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη. Για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα δεν πληρώνετε τόκο.

Αποφεύγετε την ταλαιπωρία των πληρωμών κάθε μήνα. Με μία αίτηση ορίζετε πάγιες εντολές πληρωμής όλων των λογαριασμών σας, π.χ. για το ηλεκτρικό, το νερό, το τηλέφωνο ή άλλες τακτικές οφειλές σας. Έτσι οι λογαριασμοί σας εξοφλούνται αυτόματα, δωρεάν και εμπρόθεσμα.

Εάν είστε συνταξιούχος 3
Εάν είστε συνταξιούχος 4

Κερδίζετε από τις αγορές σας

Η χρεωστική κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Όταν τη χρησιμοποιείτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζετε ευρώ. Μπορείτε να τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου.

Πάνω από 8.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Σε αυτές εξοικονομείτε χρήματα καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες σας (σουπερμάρκετ, καύσιμα, αγορές), αλλά και για τις μικρές χαρές της ζωής σας (εστιατόρια, ταξίδια, αναψυχή).

Εάν είστε συνταξιούχος 4
Εάν είστε συνταξιούχος 5

Προσωπική εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Για να μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobank, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας. Σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα και σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Εάν είστε συνταξιούχος ΕΦΚΑ, Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΝΑΤ ΚΕΑΝ, ΜΤΠΥ ή/και λαμβάνετε επικουρική σύνταξη ΕΤΕΑΕΠ, να έχετε μαζί σας το ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας που αναγράφει τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας. Η διαδικασία μεταφοράς της σύνταξής σας σε λογαριασμό Eurobank ολοκληρώνεται στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή.

Μεταφέρω τη σύνταξή μου

Εάν είστε συνταξιούχος 5