Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Όταν ανήκετε στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας δίνετε καθημερινά μάχη για τη φύλαξη και την ασφάλεια της χώρας μας. Ένστολος ή πολιτικό προσωπικό, η ζωή σας είναι ιδιαίτερη. Αναζητάτε τρόπους η καθημερινότητά σας να είναι απλή. Θέλετε να είστε συνεπείς, φροντίζοντας για την οικογένειά σας σήμερα και στο μέλλον.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank έως και 31.12.2023, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να κατεβάσετε το Eurobank Mobile App και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding όποια στιγμή θέλετε.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.

   
Εάν είστε ένστολος 1

Μεγαλύτερη αξία στις καταθέσεις σας

Με τον μισθό σας καλύπτετε τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Στον λογαριασμό μισθοδοσίας σας θα έχετε υψηλό επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000€.

Επιπλέον, με το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε το χαρτοφυλάκιο σας με μεσομακροπρόθεσμη συστηματική τοποθέτηση / επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια της επιλογής σας, χωρίς προμήθεια συμμετοχής ή εξαγοράς για πάντα.

Για την αποταμίευσή σας έχετε τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα, με μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε και συμμετοχή στην ετήσια κλήρωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αποταμίευσης.

Για έκτακτα έξοδα, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας. Δεν πληρώνετε τόκο για τα πρώτα 150€ κάθε μήνα. Το ποσό της υπερανάληψης καλύπτεται αυτόματα μόλις πιστωθεί ξανά ο λογαριασμός.

Εάν είστε ένστολος 1
Εάν είστε ένστολος 2

Επιβράβευση από τις αγορές σας

Κερδίζετε ευρώ όταν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας για αγορές και πληρωμές στις 8.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου.

Κερδίζετε 4% επιστροφή σε ευρώ από τα σουπερμάρκετ και τα πρατήρια καυσίμων του προγράμματος (Σκλαβενίτης, ΕΚΟ, μασούτης, Χαλκιαδάκης).

Μέσα από το €πιστροφή app βλέπετε αμέσως πόσα ευρώ κερδίζετε, πού μπορείτε να τα εξαργυρώνετε και ποιες νέες προσφορές έχουν ξεκινήσει.

Εάν είστε ένστολος 2
Εάν είστε ένστολος 3

Υπηρεσίες που σας διευκολύνουν

Αποκτάτε online κωδικούς e-Banking από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Έτσι συνδέεστε στον λογαριασμό σας και κάνετε συναλλαγές όποτε σας εξυπηρετεί.

Με δωρεάν πάγιες εντολές εξοφλείτε αυτόματα και εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας, όπως το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο.

Οι πληρωμές και οι αγορές σας με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας χτίζουν το αφορολόγητό σας. Με μια ματιά στο κινητό σας παρακολουθείτε το σύνολο των δαπανών αυτών, χωρίς πολύπλοκους υπολογισμούς.

Εάν είστε ένστολος 3

Πρόγραμμα συναλλαγών και προνομίων Eurobank My Advantage Banking

Με το πρόγραμμα Eurobank My Advantage Banking αποκτάτε πλεονεκτήματα από τη σχέση σας με την Eurobank: προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και εξοικονόμηση χρημάτων στις συναλλαγές σας κάθε μήνα. 

Εάν είστε νέος πελάτης της Eurobank, ο λογαριασμός σας εντάσσεται αυτόματα στο πρόγραμμα με το πακέτο Eurobank My Blue Advantage, που είναι το βασικό πακέτο για την τήρηση λογαριασμού πληρωμών. 

Οι υφιστάμενοι πελάτες θα ενταχθούν σταδιακά, μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από την Eurobank.  

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου δωρεάν από τον επόμενο μήνα της πρώτης πίστωσης του μισθού σας. Το Eurobank My Blue Advantage κοστίζει 0,60€ τον μήνα.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας σε ένα από τα άλλα 3 πακέτα με έκπτωση έως 50% και να ωφελείστε ακόμη περισσότερο.

Εάν είστε ένστολος 4

Έκπτωση για το αυτοκίνητό σας

Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας που αποκτάτε σε κατάστημα ή online έχετε έκπτωση 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης και 5% στις υπόλοιπες καλύψεις εκτός από οδική βοήθεια και νομική προστασία.

Εξασφαλίζετε άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποζημιώνεστε γρήγορα, ακόμη και χωρίς να πληρώσετε με δικά σας χρήματα, εάν πάτε το αυτοκίνητό σας στα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Εάν είστε ένστολος 4
Εάν είστε ένστολος 5

Μικρότερα έξοδα για περισσότερες ανάγκες σας

Έχετε επιτόκιο κατά 3,50% χαμηλότερο και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο σε πιστωτική κάρτα Mastercard ή Visa Classic ή Gold ή για όσο διάστημα έχετε ενεργό πακέτο My Gold Advantage ή My Platinum Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα Military Club Visa με επιτόκιο κατά 3,50% χαμηλότερο, δωρεάν συνδρομή, καθώς και εκπτώσεις και προσφορές μέσα από το Military Club. Με αυτές μπορείτε να εξοφλείτε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο σε 12 άτοκες δόσεις. Κερδίζετε ευρώ με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Καλύπτετε μεγαλύτερα έξοδα, προγραμματισμένα ή απρόοπτα, με προσωπικό δάνειο με χαμηλότερο επιτόκιο και έως 50% έκπτωση στα έξοδα του δανείου. Εάν μπορεί να συνδεθεί με τη μισθοδοσία σας, δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από εσάς για την πληρωμή των δόσεων.

Εάν είστε ένστολος 5
Εάν είστε ένστολος 6

Στήριξη σε σημαντικές αποφάσεις της ζωής σας

Για να αγοράσετε, να επισκευάσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο με χαμηλότερο επιτόκιο. Έχετε 0,30% έκπτωση σε σταθερό επιτόκιο και 0,40% έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο. Εάν παρουσιαστεί ανάγκη, σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή με προσαρμογή της δόσης στην οικονομική σας κατάσταση.

Για να προστατέψετε το σπίτι και το νοικοκυριό σας, έχετε έως 25% έκπτωση στα ασφάλιστρα. Εάν κάτι συμβεί, αποζημιώνεστε γρήγορα και έχετε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν είστε ένστολος 6
Εάν είστε ένστολος 7

Απλή διαδικασία για μεταφορά της μισθοδοσίας σας

Ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus online ή με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας, για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας.

Στη συνέχεια, ενημερώνετε την υπηρεσία σας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στον νέο λογαριασμό σας και προσκομίζετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ανοίγω Καθημερινό λογαριασμό Plus

Εάν είστε ένστολος 7