Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατή προσπάθεια στην προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Covid-19. Για να περιορίσουμε τους κινδύνους που ενέχει η μαζική διακίνηση αλληλογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η ταχυδρομική αποστολή των έντυπων αντιγράφων (statement) με τις κινήσεις λογαριασμών.

Ωστόσο, μέσα από το e-Banking μπορείτε να αναζητήσετε ηλεκτρονικά αντίγραφα με τις κινήσεις λογαριασμών σας και να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε.

Εάν δεν έχετε e-Banking, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε κωδικούς:

ΑΠΟΚΤΩ κωδικούς e-Banking

Ποια αντίγραφα (statement) δεν θα αποσταλούν 

Η αναβολή αποστολής αντιγράφων αφορά αποκλειστικά τa έντυπα statement:

  1. Για καταθετικούς λογαριασμούς φυσικών προσώπων, δηλαδή ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και ατομικών επιχειρήσεων.
  2. Με τις κινήσεις που έγιναν στους λογαριασμούς το πρώτο τρίμηνο, δηλαδή στο διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο 2020.

Στο τέλος του επόμενου τριμήνου θα σταλούν ταχυδρομικά έντυπα statement που θα περιλαμβάνουν τις κινήσεις των λογαριασμών τόσο στο διάστημα από Απρίλιο μέχρι και Ιούνιο 2020, όσο και στο πρώτο τρίμηνο, από Ιανουάριο μέχρι και Μάρτιο 2020, που δεν είχαν σταλεί για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Πώς θα ενημερωθείτε για τις κινήσεις σας

Εάν είχατε επιλέξει να λαμβάνετε ταχυδρομικά έντυπα statement για να παρακολουθείτε τις κινήσεις των λογαριασμών σας, μπορείτε να τις βλέπετε αναλυτικά μέσα από το e-Banking.

Συνδέεστε στο e-Banking με τους κωδικούς σας και έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και τα ηλεκτρονικά statement με τις κινήσεις τους (e-Statements).

Για να αναζητήσετε το statement με τις κινήσεις του λογαριασμού που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε:

Προφίλ > e-STATEMENTS > Οι λογαριασμοί μου

Τα statement του πρώτου τριμήνου θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στο e-Banking από τις 14.04.2020. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε ή να τα κατεβάσετε και να τα αποθηκεύσετε.

Επιπλέον, μέσα από το e-Banking σας μπορείτε να ελέγχετε τα οικονομικά σας, όχι μόνο στην Eurobank, αλλά και σε άλλες τράπεζες στην Ελλάδα (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς) με την υπηρεσία ανοιχτής τραπεζικής Account Aggregation.

Εάν δεν έχετε κωδικούς e-Banking

Μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς e-Banking από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Θα σας χρειαστούν:

  1. Ο αριθμός και το PIN μιας ενεργής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Eurobank που έχει εκδοθεί στο όνομά σας.
  2. Ο αριθμός κινητού σας που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Οι κωδικοί e-Banking εκδίδονται εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως και να δείτε τα ηλεκτρονικά αντίγραφα με τις κινήσεις των λογαριασμών σας.

Με τους ίδιους κωδικούς (Username και Password), μπορείτε να συνδεθείτε και στο Eurobank Mobile App.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε online κωδικούς e-Banking.

Ασφαλής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση

Στην αναβολή της αποστολής έντυπων αντιγράφων (statement) μάς οδήγησε η ανάγκη να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας που χειρίζονται τη διακίνηση της αλληλογραφίας, τους ίδιους τους πελάτες μας, που είναι οι αποδέκτες της, αλλά και την κοινωνία μας συνολικά.

Για την ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας στις δύσκολες συνθήκες που επιβάλλονται σήμερα λόγω Covid-19, έχουμε ενεργοποιήσει μια σειρά εύχρηστων ψηφιακών λειτουργιών για να κάνετε εύκολα σχεδόν όλες τις συναλλαγές σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Δείτε τα μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας.