Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το σημαντικότερο καταφύγιο στη ζωή είναι το σπίτι σας: ο προσωπικός σας χώρος, εκεί που στεγάζετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Γι’ αυτό σε έναν κόσμο απρόβλεπτο, χρειάζεστε ασφάλεια σπιτιού για να νιώθετε προστατευμένοι.

Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα ασφάλειας της Eurolife FFH ΑΕΓΑ που ταιριάζει στις ανάγκες σας:

  • Προστατεύετε το κτίριο από απρόοπτα που ενδέχεται να συμβούν.
  • Mπορεί να μειωθεί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α σας.

Επιπλέον, εάν ασφαλίσετε και το περιεχόμενο του σπιτιού σας επωφελείστε από το πρόγραμμα EurolifeSYN+ και μένετε ήσυχοι ότι έχετε κάνει το καλύτερο για την περιουσία σας.

Κλείνω ραντεβού για προσφορά
   
5 + 1 λόγοι για να ασφαλίσετε το σπίτι και το περιεχόμενό του

5 + 1 λόγοι για να ασφαλίσετε το σπίτι και το περιεχόμενό του

  1. Μπορεί να μειωθεί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α σας – Από το 2024 μπορεί να έχετε έως 10% μείωση στον ΕΝ.Φ.Ι.Α. για κατοικίες φυσικών προσώπων που ασφαλίζονται για σεισμό, πυρκαγιά, πλημμύρες κ.ά. Αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στο άρθρο 3 του Ν.4223/2013 (Α’ 287, παράγραφος 7Ζ).
  2. Κερδίζετε 3% της αξίας των ασφαλίστρων σας με όλα τα προγράμματα, εάν καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας με πάγια εντολή μέσα από πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο  πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.
  3. Εξασφαλίζετε ηρεμία – Απολαμβάνετε με ασφάλεια τη θαλπωρή του σπιτιού σας, όταν γνωρίζετε ότι είναι προστατευμένο από συνήθεις αλλά απρόβλεπτους κινδύνους.
  4. Προστατεύετε τις αποταμιεύσεις σας – Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα που έχετε στην άκρη για να πληρώσετε για ζημιές που καλύπτονται από το ασφαλιστήριό σας.
  5. Δεν πληρώνετε υπέρογκα ασφάλιστρα – Η ασφάλεια σπιτιού είναι από τις πιο οικονομικές ασφάλειες που υπάρχουν.

+ EurolifeSYN+ – Κερδίζετε έκπτωση στα ασφάλιστρα κάθε νέου συμβολαίου,  εάν συνδυάσετε συγκεκριμένα ατομικά ασφαλιστικά προϊόντα.

 
5 + 1 λόγοι για να ασφαλίσετε το σπίτι και το περιεχόμενό του
Ασφάλεια σπιτιού My Sweet Home Protection ή My Sweet Home Protection στεγαστικού

Ασφάλεια σπιτιού My Sweet Home Protection ή My Sweet Home Protection στεγαστικού

Εξασφαλίστε κάλυψη για μεγάλα έξοδα από απρόοπτα περιστατικά που ενδέχεται να συμβούν στο σπίτι σας. Από 50€ τον χρόνο, αποκτάτε ασφάλεια σπιτιού My Sweet Home Protection, που προστατεύει την περιουσία σας σε περίπτωση καλυπτόμενου κινδύνου, ή ασφάλεια σπιτιού My Sweet Home Protection στεγαστικού, που σας καλύπτει για σεισμό και πυρκαγιά, όπως είναι υποχρεωτικό από τον νόμο. Σε κάθε πρόγραμμα, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις για το κτίριο, το περιεχόμενο ή/και τους εξωτερικούς χώρους του, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, εξασφαλίζετε έκπτωση 25% εάν λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank.

Ασφάλεια σπιτιού My Sweet Home Protection ή My Sweet Home Protection στεγαστικού
Ασφάλεια περιεχομένου sweet home content

Ασφάλεια περιεχομένου sweet home content

Από 35€ τον χρόνο, αποκτάτε ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού sweet home content online ή σε κατάστημα και καλύπτετε το περιεχόμενο του σπιτιού σας έως 50.000€. Στο βασικό πακέτο καλύψεων μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις ή/και Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης. Έτσι, διαμορφώνετε το ασφαλιστήριό σας όπως θέλετε εσείς.

Αποζημιώνεστε για την αντικατάσταση κάθε αντικειμένου που έχει καταστραφεί με καινούργιο, αντίστοιχων προδιαγραφών και χρήσης. Και μην ξεχνάτε ότι αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας δεν είναι μόνο η τηλεόραση ή το ψυγείο σας. Είναι και τα ρούχα σας και όλη η οικοσκευή σας, από έπιπλα μέχρι πετσέτες.

Ασφάλεια περιεχομένου sweet home content

Μην αφήνετε στην τύχη ό,τι αγαπάτε

Ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας για να αποκτήσετε 1 από τα 3 προγράμματα. Εάν θέλετε ασφάλεια κατοικίας, θα χρειαστούμε τα τετραγωνικά και το έτος κατασκευής.