Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτική κάρτα YES Visa

Πιστωτική κάρτα YES Visa

6% κέρδος

σε επιλεγμένα εμπορικά κέντρα

3% κέρδος

σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ

Πιστωτική κάρτα YES VISA image 

Με την πιστωτική κάρτα YES Visa κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου. Κερδίζετε όταν βάζετε βενζίνη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ή πληρώνετε με πάγια εντολή τους λογαριασμούς ρεύματος στην ELPEDISON.

Εξοφλήστε εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας σας με πιστωτική κάρτα Eurobank και πληρώστε σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Ισχύει για πληρωμές έως και 28.02.2023 μέσα από το e-Banking, το Eurobank Mobile App και το EuroPhone Banking.

Δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα YES Visa και τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε YES Visa.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα YES Visa

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας YES Visa.

Η αίτησή σας ολοκληρώνεται σε 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank. Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2109555555 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για πιστωτική κάρτα YES Visa.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.