Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Καθημερινός λογαριασμός

Καθημερινός λογαριασμός

My Advantage Banking

σύνδεση με πακέτα συναλλαγών

Σύνδεση με e-Banking

και Eurobank Mobile App

Δυνατότητα υπερανάληψης

για τις έκτακτες ανάγκες σας

Ο Καθημερινός λογαριασμός συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να καλύπτετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις. Πολλές από τις πληρωμές και αγορές που κάνετε online ή με τη χρεωστική κάρτα σας χτίζουν το αφορολόγητό σας. Παρακολουθείτε εύκολα τις κινήσεις του λογαριασμού από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Ο Καθημερινός λογαριασμός δεν διατίθεται πλέον προς απόκτηση. Εάν θέλετε νέο λογαριασμό, ανοίξτε Καθημερινό λογαριασμό Plus.

Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό για τις καθημερινές ανάγκες σας

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε λογαριασμό με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.