Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
e-Banking

e-Banking

Συνολική εικόνα προϊόντων
στην Eurobank και άλλες τράπεζες
Γρήγορες συναλλαγές
από όλες τις συσκευές

Με e-Banking κάνετε πάνω από 1.800 συναλλαγές γρήγορα, με ασφάλεια και μικρότερο κόστος. Διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας. Από το ίδιο σημείο ελέγχετε τα προϊόντα σας στην Eurobank αλλά και λογαριασμούς και κάρτες σας σε άλλες τράπεζες με την υπηρεσία ανοιχτής τραπεζικής Account Aggregation. Τώρα μπορείτε να κάνετε και μεταφορές και εμβάσματα από λογαριασμούς σας σε άλλες τράπεζες.

Κάντε 5 εγχρήματες συναλλαγές μέσα από το e-Banking σας ή / και το Eurobank Mobile App έως και 10.08.2023 και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 1 από τις 2 τηλεοράσεις LG UQ81 4K Smart UHD TV 75”.

Αποκτήστε online κωδικούς e-Banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, με τον αριθμό και το PIN της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας.

Μάθετε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε Eurobank Mobile App.

Δείτε αναλυτικά τους όρους της προσφοράς.

Αποκτήστε κωδικούς e-Banking

Θέλετε e-Banking αλλά δεν είστε πελάτης μας; Ανοίξτε εύκολα τον πρώτο λογαριασμό σας στην Eurobank και αποκτήστε κωδικούς e-Banking από το κινητό σας με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding.

Εάν είστε ήδη πελάτης μας, αποκτάτε κωδικούς e-Banking online από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, με τον αριθμό και το PIN της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε δηλώσει τον αριθμό κινητού σας στην Eurobank.

Θέλω e-Banking

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να αποκτήσετε online τους κωδικούς σύνδεσής σας, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για είσοδο στα ηλεκτρονικά κανάλια της Eurobank:

  • 2109555710, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης.

Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.