Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ασφάλεια στις online συναλλαγές σας

Ασφάλεια στις online συναλλαγές σας

Κρυπτογράφηση
στα 256bit
Firewall
και ασφαλείς σελίδες https
Αυτόματη αποσύνδεση
μετά από 10' αδράνειας

Η Eurobank ενημερώνει ότι τα συστήματά της, και ειδικά το e-Banking και m-Banking, είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση από hackers ή άλλους κακόβουλους χρήστες. 

Επίσης εφιστά την προσοχή των πελατών της να μην ανοίγουν email από άγνωστες πηγές και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ποιες σελίδες περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν θύματα υποκλοπής στοιχείων μέσα από τη διαδικασία «ψαρέματος» στοιχείων χρηστών. Η Τράπεζα ουδέποτε έχει ζητήσει, δεν ζητά και δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία των πελατών της κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκτελείτε τις online συναλλαγές σας. Έχουμε υιοθετήσει προηγμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης που προστατεύουν τη μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων σας στο διαδίκτυο.

Για να κάνετε συναλλαγές μέσα από το ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον του e-Banking, αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης. Αρκεί να έχετε δηλώσει τον αριθμό κινητού σας και να έχετε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank στο όνομά σας.