Έλεγχος των οικονομικών και προϊόντων σας με e-Banking | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Παρακολουθείτε καταθέσεις, επενδύσεις και δαπάνες σας πιο εύκολα στο e-Banking με εργαλεία που υπολογίζουν αυτόματα τις συναλλαγές σας και ενημερώνονται συνεχώς. Ελέγχετε καλύτερα τα οικονομικά σας και τα διαχειρίζεστε με βάση τις ανάγκες σας. Από ένα σημείο μπορείτε να βλέπετε και τη συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες.
   

Σε μία οθόνη όλη η σχέση σας με την τράπεζα

Στην αρχική οθόνη του e-Banking βλέπετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε καθημερινά και όλα τα προϊόντα σας στην Eurobank, οργανωμένα με βάση τις ανάγκες σας.

Για την καθημερινότητά σας βλέπετε με μια ματιά τους λογαριασμούς, τις κάρτες σας και τις συναλλαγές σας με αυτά. Όλα τα δάνειά σας είναι συγκεντρωμένα για να τα παρακολουθείτε πιο εύκολα και να πληρώνετε τη δόση σας.

Βλέπετε τη συνολική επενδυτική θέση σας και διαχειρίζεστε εύκολα τις επενδύσεις και προθεσμιακές καταθέσεις σας. Ενημερώνεστε για τα ασφαλιστικά προϊόντα που έχετε για την αποταμίευση και τη συνταξιοδότησή σας.

Η συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες

Η συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες

Μέσα από το e-Banking σας μπορείτε να ελέγχετε τα οικονομικά σας όχι μόνο στην Eurobank, αλλά και σε άλλες τράπεζες: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη e-Banking και ενεργούς κωδικούς πρόσβασης στις άλλες τράπεζες.

Ενεργοποιείτε τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να παρακολουθείτε, όπως λογαριασμούς και κάρτες. Διαχειρίζεστε εύκολα τις επιλογές σας μέσα από το e-Banking σας στην Eurobank. Μπορείτε να διακόψετε τη διασύνδεση οποιαδήποτε στιγμή ή να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Η συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες

Οι δαπάνες αφορολόγητου σε κατηγορίες

Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε το αφορολόγητό σας από συναλλαγές σας με ηλεκτρονικά μέσα Eurobank και πόσο κοντά έχετε φτάσει στον στόχο που ορίσατε με βάση το εισόδημά σας. Οι πληροφορίες και τα γραφήματα ενημερώνονται αυτόματα με κάθε συναλλαγή σας.

Οι δαπάνες σας που χτίζουν αφορολόγητο εμφανίζονται σε έως 11 κατηγορίες, όπως σουπερμάρκετ, λογαριασμοί, ένδυση κ.ά. Βλέπετε το σύνολο ανά μήνα και ανά κατηγορία. Έτσι ελέγχετε πιο εύκολα τα έξοδά σας.

Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά

Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά

Παρακολουθείτε και ελέγχετε εύκολα τις καταθέσεις και επενδύσεις σας στην πορεία του χρόνου. Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε με μια ματιά το υπόλοιπό σας στις προθεσμιακές καταθέσεις, τους λογαριασμούς και τις επενδύσεις σας στην Eurobank τους τελευταίους 3, 6, 9 και 12 μήνες. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να εμφανίζονται σε κάθε κατηγορία στο γράφημα.
Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά