Έλεγχος των οικονομικών και των προϊόντων σας στο e-Banking | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Παρακολουθείτε καταθέσεις, επενδύσεις και δαπάνες σας πιο εύκολα στο e-Banking με εργαλεία που υπολογίζουν αυτόματα τις συναλλαγές σας και ενημερώνονται συνεχώς. Σε μία οθόνη βλέπετε όλα τα προϊόντα σας στην Eurobank. Έτσι ελέγχετε τα καλύτερα οικονομικά σας και τα διαχειρίζεστε με βάση τις ανάγκες σας.
   

Σε μία οθόνη όλη η σχέση σας με την τράπεζα

Στην αρχική οθόνη του e-Banking βλέπετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε καθημερινά και όλα τα προϊόντα σας, οργανωμένα με βάση τις ανάγκες σας.

Για την καθημερινότητά σας βλέπετε με μια ματιά τους λογαριασμούς, τις κάρτες σας και τις συναλλαγές σας με αυτά. Όλα τα δάνειά σας είναι συγκεντρωμένα για να τα παρακολουθείτε πιο εύκολα και να πληρώνετε τη δόση σας.

Βλέπετε τη συνολική επενδυτική θέση σας και διαχειρίζεστε εύκολα τις επενδύσεις και προθεσμιακές καταθέσεις σας. Ενημερώνεστε για τα ασφαλιστικά προϊόντα που έχετε για την αποταμίευση και τη συνταξιοδότησή σας.

Οι δαπάνες αφορολόγητου σε κατηγορίες

Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε το αφορολόγητό σας και πόσο κοντά έχετε φτάσει στον στόχο που ορίσατε με βάση το εισόδημά σας. Οι πληροφορίες και τα γραφήματα ενημερώνονται αυτόματα με κάθε συναλλαγή σας.

Οι δαπάνες σας που χτίζουν αφορολόγητο εμφανίζονται σε έως 11 κατηγορίες, όπως σουπερμάρκετ, λογαριασμοί, ένδυση κ.ά. Βλέπετε το σύνολο ανά μήνα και ανά κατηγορία. Έτσι ελέγχετε πιο εύκολα τα έξοδά σας.

Τα οικονομικά σας με μια ματιά με e-Banking

Παρακολουθείτε και ελέγχετε εύκολα τις καταθέσεις και επενδύσεις σας στην πορεία του χρόνου. Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε με μια ματιά το υπόλοιπό σας στις προθεσμιακές καταθέσεις, τους λογαριασμούς και τις επενδύσεις σας τους τελευταίους 3, 6, 9 και 12 μήνες. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να εμφανίζονται σε κάθε κατηγορία στο γράφημα.