Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μέσα από το e-Banking σας στην Eurobank παρακολουθείτε καταθέσεις, επενδύσεις και δαπάνες σας πιο εύκολα. Πλέον με την υπηρεσία ανοιχτής τραπεζικής Account Aggregation ελέγχετε λογαριασμούς και κάρτες σας και από άλλες τράπεζες στην Ελλάδα. Παρακολουθείτε τα προϊόντα σας με εργαλεία που ενημερώνονται συνεχώς. Έτσι, ελέγχετε καλύτερα τα οικονομικά σας και τα διαχειρίζεστε με βάση τις ανάγκες σας.
   

Προϊόντα σας σε άλλες τράπεζες

Ελέγχετε τα οικονομικά σας στις τράπεζες Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς με τη νέα υπηρεσία ανοιχτής τραπεζικής Account Aggregation. Αρκεί να έχετε ενεργούς κωδικούς e-Banking στις άλλες τράπεζες.

Ενεργοποιείτε τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει μέσα από το e-Banking σας στην Eurobank και επιλέγετε τους λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες που θέλετε να παρακολουθείτε. Βλέπετε τα προϊόντα σας είτε μέσα από το e-Banking σας είτε μέσα από το Eurobank Mobile App. Μπορείτε να διακόψετε τη διασύνδεση οποιαδήποτε στιγμή ή να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας για τη νέα υπηρεσία ανοιχτής τραπεζικής. Δείτε πώς την ενεργοποιείτε και πώς τη διαχειρίζεστε.

Σε μία οθόνη όλη η σχέση σας με την Eurobank

Σε μία οθόνη όλη η σχέση σας με την Eurobank

Στην αρχική οθόνη του e-Banking βλέπετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε καθημερινά και όλα τα προϊόντα σας στην Eurobank, οργανωμένα με βάση τις ανάγκες σας.

Για την καθημερινότητά σας βλέπετε με μια ματιά τους λογαριασμούς, τις κάρτες σας και τις συναλλαγές σας με αυτά. Εδώ βλέπετε και τις διασυνδέσεις σας με τις άλλες τράπεζες. Όλα τα δάνειά σας στην Eurobank είναι συγκεντρωμένα για να τα παρακολουθείτε πιο εύκολα και να πληρώνετε τη δόση σας.

Βλέπετε τη συνολική επενδυτική θέση σας και διαχειρίζεστε εύκολα τις επενδύσεις και προθεσμιακές καταθέσεις σας. Ενημερώνεστε για τα ασφαλιστικά προϊόντα που έχετε για την αποταμίευση και τη συνταξιοδότησή σας.

Σε μία οθόνη όλη η σχέση σας με την Eurobank

Οι δαπάνες αφορολόγητου σε κατηγορίες

Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε το αφορολόγητό σας από συναλλαγές σας με ηλεκτρονικά μέσα Eurobank και πόσο κοντά έχετε φτάσει στον στόχο που ορίσατε με βάση το εισόδημά σας. Οι πληροφορίες και τα γραφήματα ενημερώνονται αυτόματα με κάθε συναλλαγή σας.

Οι δαπάνες σας που χτίζουν αφορολόγητο εμφανίζονται σε έως 11 κατηγορίες, όπως σουπερμάρκετ, λογαριασμοί, ένδυση κ.ά. Βλέπετε το σύνολο ανά μήνα και ανά κατηγορία. Έτσι ελέγχετε πιο εύκολα τα έξοδά σας.

Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά

Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά

Παρακολουθείτε και ελέγχετε εύκολα τις καταθέσεις και επενδύσεις σας στην πορεία του χρόνου. Με έξυπνα γραφήματα βλέπετε με μια ματιά το υπόλοιπό σας στις προθεσμιακές καταθέσεις, τους λογαριασμούς και τις επενδύσεις σας στην Eurobank τους τελευταίους 3, 6, 9 και 12 μήνες. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να εμφανίζονται σε κάθε κατηγορία στο γράφημα.
Οι καταθέσεις και οι επενδύσεις σας με μια ματιά