Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Με την έκδοση κάθε νέας πιστωτικής κάρτας Eurobank Mastercard φυτεύετε 5 δέντρα στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την we4all και την παγκόσμια πρωτοβουλία Priceless Planet Coalition της Mastercard®. Σχεδιάζουμε δράσεις με κοινωνική υπευθυνότητα και όλοι μαζί μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Μια απλή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά

Στην Eurobank συνδέουμε τις συναλλαγές σας με την προστασία του περιβάλλοντος. Εάν κάνετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα Eurobank Mastercard από 20.01.2022 έως και 15.03.2022 φυτεύετε 4 δέντρα στον κόσμο μέσα από την παγκόσμια πρωτοβουλία Priceless Planet Coalition και 1 δέντρο στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον ελληνικό μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Mastercard καλύπτετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Παράλληλα, συμβάλλετε στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Ισχύει για τις πιστωτικές κάρτες:

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις της ενέργειας.

Κερδίζει το περιβάλλον, κερδίζετε και εσείς

Για όλες τις συναλλαγές που κάνετε με τη νέα πιστωτική κάρτα σας Eurobank Mastercard έως και 22.04.2022 σε περισσότερες από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, ανεξάρτητα από το ποσό τους, κερδίζετε διπλάσια ευρώ €πιστροφή.

Εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σας σε μελλοντικές αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Η δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον

Στην Eurobank σχεδιάζουμε δράσεις που συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μαζί χτίζουμε υπεύθυνα ένα καλύτερο αύριο με συνέπεια απέναντι στην κοινωνία.

Για τον πλανήτη

Παραμένουμε συνεπείς στην απόφασή μας να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο. Το αποδεικνύουμε στην πράξη με τις πρωτοβουλίες και τις εταιρικές πρακτικές μας. Είμαστε η μοναδική ελληνική τράπεζα που συμμετέχει από τον Οκτώβριο του 2020 στο Priceless Planet Coalition, τη διεθνή πρωτοβουλία της Mastercard® για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για την Ελλάδα

Συνεργαζόμαστε με τον ελληνικό μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all για τη φύτευση δέντρων στην Ελλάδα. Βάζουμε ένα ακόμη λιθαράκι στις ενέργειες στήριξης για την πυροπροστασία και την αποκατάσταση του δασικού πλούτου της χώρας μας, που απειλείται από την κλιματική αλλαγή.

Αποκτήστε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει

Κάντε σήμερα αίτηση για την πιστωτική κάρτα Eurobank Mastercard που ταιριάζει στις ανάγκες σας: