Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Είστε δημόσιος υπάλληλος, συνταξιούχος, απόστρατος ή ανήκετε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας; Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank από 01.04.2022 έως και 30.06.2022 και κερδίστε 50 ευρώ €πιστροφή. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έως 50 ευρώ €πιστροφή εάν κάνετε συμπληρωματικές ενέργειες έως και 30.09.2022. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με τα προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

50 ευρώ €πιστροφή με την 1η καταβολή μισθού ή σύνταξης

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank από 01.04.2022 έως και 30.06.2022, κερδίζετε 50 ευρώ €πιστροφή από τη στιγμή που καταβάλλεται για πρώτη φορά ο μισθός ή η σύνταξή σας.

Εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σε επόμενες αγορές σας σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στον λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 30.09.2022.

Επιπλέον όφελος έως 50 ευρώ €πιστροφή

Σας επιβραβεύουμε συνολικά με έως και 50 ευρώ €πιστροφή εάν πραγματοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες μαζί ή ξεχωριστά έως και 30.09.2022. Συγκεκριμένα κερδίζετε:

 • 20 ευρώ €πιστροφή με αγορές από 50€ και πάνω με νέα πιστωτική κάρτα. Αρκεί να υποβάλλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα έως και 30.06.2022 και η κάρτα σας να εκδοθεί έως και 29.07.2022.
 • 10 ευρώ €πιστροφή για αγορές με τη χρεωστική κάρτα σας αξίας 200€ και πάνω. Αρκεί να έχετε την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ.
 • 10 ευρώ €πιστροφή με την πρώτη συναλλαγή σας μέσα από το Eurobank Mobile App που κατεβάζετε στο κινητό σας.
 • 10 ευρώ €πιστροφή για 4 πάγιες εντολές εξόφλησης τακτικών οφειλών, όπως λογαριασμοί ρεύματος, τηλεφωνίας κ.ά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το λιγότερο 2 πάγιες εντολές με συνολικό κέρδος 5 ευρώ €πιστροφή.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Για εσάς που είστε δημόσιος υπάλληλος

Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας και εξασφαλίζετε επιπλέον προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ενδεικτικά:

 • Επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό μισθοδοσίας σας.

Για εσάς που είστε συνταξιούχος

Όταν μεταφέρετε τη σύνταξη σας, με το πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα αποκτάτε σημαντικά οφέλη σε προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για εσάς. Ενδεικτικά:

 • Επιτόκιο 0,20% για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό σύνταξής σας.
 • Σταθερές αποδόσεις στην προθεσμιακή Σύνταξης – από 5.000€ για 3μηνη ή 12μηνη διάρκεια και τόκους που διπλασιάζονται τον έκτο και δωδέκατο μήνα.

Για εσάς που είστε ένστολος ή απόστρατος

Με το πρόγραμμα προνομίων Κάθε μέρα σύμμαχοι έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας. Ενδεικτικά:

 • Επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000€ στον λογαριασμό μισθοδοσίας σας.
 • Προνόμια για τη χρηματοδότησή σας – μπορείτε να αποκτήσετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο και διευκόλυνση στην αποπληρωμή.
 • Εκπτώσεις σε ασφάλιστρα – έχετε έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου και της κατοικίας σας.
 • 4% €πιστροφή από τις καθημερινές αγορές σας στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας.

Με μια επίσκεψη σε κατάστημά μας

Για τη μεταφορά της μισθοδοσίας σας, ελάτε σε ένα κατάστημά μας. Ανοίγετε λογαριασμό μισθοδοσίας στην Eurobank εκείνη τη στιγμή και τον δηλώνετε στην υπηρεσία σας.

Για τη μεταφορά της σύνταξής σας δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το ταμείο σας. Η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται σε ένα κατάστημά μας. Αρκεί να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας ή να έχετε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank, κλείστε ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.