Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Είστε δημόσιος υπάλληλος, συνταξιούχος, απόστρατος ή ανήκετε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας; Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank από 02.01.2023 έως και 31.03.2023 και κερδίστε 50 ευρώ €πιστροφή. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 30 ευρώ €πιστροφή εάν αποκτήσετε πιστωτική κάρτα έως 28.04.2023 και κάνετε αγορές αξίας 50€ και πάνω έως 30.06.2023. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με τα προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

50 ευρώ €πιστροφή με την 1η καταβολή μισθού ή σύνταξης

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank από 02.01.2023 έως και 31.03.2023, κερδίζετε 50 ευρώ €πιστροφή από τη στιγμή που καταβάλλεται για πρώτη φορά ο μισθός ή η σύνταξή σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στον λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 30.06.2023.

Επιπλέον όφελος 30 ευρώ €πιστροφή

Σας επιβραβεύουμε με 30 ευρώ €πιστροφή εάν αποκτήσετε νέα πιστωτική κάρτα και κάνετε αγορές με αυτή αξίας 50€ και πάνω. Αρκεί να υποβάλλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα έως και 31.03.2023 και η κάρτα σας να εκδοθεί έως και 28.04.2023.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σε επόμενες αγορές σας σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Για εσάς που είστε δημόσιος υπάλληλος

Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας και εξασφαλίζετε επιπλέον προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ενδεικτικά:

Για εσάς που είστε συνταξιούχος

Όταν μεταφέρετε τη σύνταξη σας, με το πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα αποκτάτε σημαντικά οφέλη σε προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για εσάς. Ενδεικτικά:

Για εσάς που είστε ένστολος ή απόστρατος

Με το πρόγραμμα προνομίων Κάθε μέρα σύμμαχοι έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας. Ενδεικτικά:

  • Επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus.
  • 4% €πιστροφή από τις καθημερινές αγορές σας στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας.

Μεταφορά μισθοδοσίας

Για τη μεταφορά της μισθοδοσίας σας:

  • Εάν είστε ήδη πελάτης της Eurobank, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus από τα online προϊόντα του e-Banking ή του Eurobank Mobile App.
  • Εάν έχετε ήδη Καθημερινό λογαριασμό Plus ως πρώτος δικαιούχος και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, ελάτε σε ένα κατάστημά μας για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
  • Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank, κατεβάζετε το Eurobank Mobile App και ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding, 24 ώρες το 24ωρο.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.   

Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας, τον δηλώνετε στην υπηρεσία σας, ώστε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Μεταφορά σύνταξης με μία επίσκεψη σε κατάστημα

Για τη μεταφορά της σύνταξής σας δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το ταμείο σας.

Εφόσον γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας ή έχετε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας, η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται σε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.