Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Είστε δημόσιος υπάλληλος, συνταξιούχος, απόστρατος ή ανήκετε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας; Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 30.06.2023 και κερδίστε 100 ευρώ €πιστροφή. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με τα προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

100 ευρώ €πιστροφή με την 1η καταβολή μισθού ή σύνταξης

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 30.06.2023, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή από τη στιγμή που καταβάλλεται για πρώτη φορά ο μισθός ή η σύνταξή σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στον λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 29.09.2023.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Για εσάς που είστε δημόσιος υπάλληλος

Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας και εξασφαλίζετε επιπλέον προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ενδεικτικά:

Για εσάς που είστε συνταξιούχος

Όταν μεταφέρετε τη σύνταξη σας, με το πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα αποκτάτε σημαντικά οφέλη σε προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για εσάς. Ενδεικτικά:

Για εσάς που είστε ένστολος ή απόστρατος

Με το πρόγραμμα προνομίων Κάθε μέρα σύμμαχοι έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας. Ενδεικτικά:

Μεταφορά μισθοδοσίας

Για τη μεταφορά της μισθοδοσίας σας:

  • Εάν είστε ήδη πελάτης της Eurobank, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus από τα online προϊόντα του e-Banking ή του Eurobank Mobile App.
  • Εάν έχετε ήδη Καθημερινό λογαριασμό Plus ως πρώτος δικαιούχος και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00, στο 2109555777 για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
  • Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank, κατεβάζετε το Eurobank Mobile App και ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding, 24 ώρες το 24ωρο.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.   

Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας, τον δηλώνετε στην υπηρεσία σας, ώστε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Μεταφορά σύνταξης μέσω EuroPhone Banking ή με μία επίσκεψη σε κατάστημα

Για τη μεταφορά της σύνταξής σας δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το ταμείο σας.

Εφόσον γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας ή έχετε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας, η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται μέσω EuroPhone Banking ή με μία επίσκεψη σε κατάστημά μας.

Μεταφορά σύνταξης μέσω ΕuroPhone Βanking

Τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00, στο 2109555777 για να κάνετε τη μεταφορά της σύνταξής σας γρήγορα και απλά, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.

Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.