Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa

Πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa

Δώρο εισιτήριο με AEGEAN

για αιτήσεις από 23/09 έως 22/10

€πιστροφή

σε ευρώ

Online αγορές

με την κάρτα σας

Πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa

Η νέα πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa ανήκει στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Απευθύνεται σε εσάς που είστε φοιτητής ή σπουδαστής πάνω από 18 ετών. Καλύπτετε τα καθημερινά σας έξοδα και κάνετε αγορές με άτοκες δόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Προσφέρει χαμηλότερο επιτόκιο από άλλες πιστωτικές κάρτες.

Κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa από 23.09.2021 έως και 22.10.2021, πραγματοποιήστε αγορές συνολικής αξίας 30€ και πάνω έως 05.12.2021, και κερδίστε 1 εισιτήριο μετ’ επιστροφής για πτήσεις στην Ελλάδα με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Η προσφορά ισχύει για κάρτες που θα εκδοθούν έως και 05.11.2021. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa

Για να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα σας Student Eurobank Visa, συμπληρώστε την online αίτησή σας:

ΘΕΛΩ Student Eurobank Visa

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2119904400 ή ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Μόλις πάρετε την πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa μπορείτε να καλύψετε άμεσα τα πρώτα έξοδα των σπουδών σας και να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.