Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στην Eurobank στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση παλιών ενεργοβόρων συσκευών, όπως το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με τις πιστωτικές κάρτες σας Eurobank Visa σάς δίνουμε επιπλέον κίνητρα για να αγοράσετε νέες πράσινες συσκευές. Με τις αγορές σας σε επιλεγμένους συνεργάτες μας μπαίνετε σε κλήρωση για 50 τυχερούς που κερδίζουν πίσω την αξία των συσκευών τους. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια για το περιβάλλον και χρήματα για εσάς.

Η προθεσμία περιόδου αγορών του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρατείνεται έως και 01.11.2022. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η Eurobank παρατείνει τη διάρκεια συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια που διοργανώνει έως και 01.11.2022. Αντίστοιχα, η διενέργεια της κλήρωσης για την ανάδειξη των νικητών μετατίθεται για τις 14.11.2022.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι της προσφοράς.

 

Νέες πράσινες συσκευές με δώρο την αξία τους

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από την αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων συσκευών σας, ακόμα κι αν δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αγοράστε νέες πράσινες συσκευές από επιλεγμένους συνεργάτες μας με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Visa:

  • Συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού, π.χ. θερμοπομπούς, κλιματιστικά κ.ά.
  • Οικιακές συσκευές, π.χ. κουζίνες, φούρνους, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες κ.ά.

Με τις αγορές σας μπαίνετε στην κλήρωση για 50 τυχερούς που κερδίζουν πίσω την αξία των συσκευών τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας τους.

Για αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες μας

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Visa για να αγοράσετε νέες πράσινες συσκευές από τα καταστήματα ή e-shop επιλεγμένων συνεργατών μας έως και 01.11.2022:

Για κάθε αγορά πράσινης συσκευής με αξία από 299€ και πάνω που κάνετε στους επιλεγμένους συνεργάτες μας, μπαίνετε σε κλήρωση για 50 τυχερούς που κερδίζουν πίσω την αξία των νέων συσκευών τους έως 1000€ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας τους.

Εάν η πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, ισχύει και το μόνιμο ποσοστό επιστροφής που κερδίζετε με κάθε αγορά σας.

Με πιστωτική κάρτα Eurobank Visa

Για να μπείτε στην κλήρωση, χρειάζεται να αγοράσετε τις πράσινες συσκευές σας με πιστωτική κάρτα σας Eurobank Visa:

Η κλήρωση πραγματοποιείται στις 14.11.2022.

Εάν είστε ένας από τους 50 νικητές, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να μας προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς των πράσινων συσκευών σας.