Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Όλοι μας βιώνουμε μια πρωτοφανή κρίση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19). Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κρίση. Με το Business RESTART στηρίζουμε την επανεκκίνηση της οικονομίας. Εξασφαλίζουμε άμεση χρηματοδότηση με άμεση έγκριση, με όλα τα μέσα και τους ανθρώπους που διαθέτουμε.
   

Επιδότηση δόσεων για δάνεια πληγέντων επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Με το Πρόγραμμα Γέφυρα 2 το ελληνικό κράτος στηρίζει επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν λάβει επιχειρηματικά δάνεια.

Το νέο πρόγραμμα διευκολύνει δανειολήπτες που έχουν πληγεί από την πανδημική κρίση του Covid-19: Νομικά και Φυσικά πρόσωπα (ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες και εταίρους προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιρειών) και επιδοτεί τις δόσεις των επιχειρηματικών δανείων τους για έως 8 μήνες.

Μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, ακόμη κι αν έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Επιδότηση δόσεων για δάνεια πληγέντων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία

Με το Πρόγραμμα Γέφυρα το ελληνικό κράτος στηρίζει τους επαγγελματίες που έχουν λάβει δάνεια με προσημείωση ή υποθήκη της κύριας κατοικίας τους.

Το πρόγραμμα διευκολύνει επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και εταίρους προσωπικής ή κεφαλαιουχικής εταιρείας που έχουν πληγεί λόγω Covid-19. Επιδοτεί τις δόσεις των δανείων τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους.

Μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα ακόμη κι αν έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αρκεί πρώτα να προχωρήσετε σε ρύθμιση των οφειλών σας με την τράπεζα και να μείνετε συνεπείς στην αποπληρωμή του δανείου σας.

Προτεραιότητα στις επιχειρήσεις του ελληνικού τουρισμού

Προτεραιότητα στις επιχειρήσεις του ελληνικού τουρισμού

Φέτος, στον μεγαλύτερο αγώνα τους, δημιουργούμε νέο πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 750 εκατ. ευρώ, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους του τουρισμού:

  • Παγώνουμε τις δόσεις κεφαλαίου των δανείων για φέτος και του χρόνου.
  • Χορηγούμε άμεση ρευστότητα για τις ανάγκες του 2020.
  • Εγκρίνουμε κεφάλαια για την επανεκκίνηση του 2021.
  • Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη χρηματοδότηση εγκεκριμένων επενδύσεων στον κλάδο των ξενοδοχείων.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους πελάτες μας προσφέρουμε προνομιακή τιμολόγηση στο Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield.

Προτεραιότητα στις επιχειρήσεις του ελληνικού τουρισμού
Μέτρα στήριξης για Corporate επιχειρήσεις

Μέτρα στήριξης για Corporate επιχειρήσεις

Στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση.

Ενεργοποιούμε αμέσως μέτρα που διευκολύνουν τις επιχειρήσεις που έχουν επηρεαστεί από τον αντίκτυπο του Covid-19 στην αποπληρωμή των δανείων τους.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, απευθυνθείτε στον Relationship Manager που σας εξυπηρετεί.

Μέτρα στήριξης για Corporate επιχειρήσεις
Το πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Το πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο δίπλα σας και τα εργαλεία που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα επιδότησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Με τη δομημένη μεθοδολογία του Business Check up ελέγχετε:

  • Την επιλεξιμότητα της επιχείρησης σε επιδοτούμενα προγράμματα (ΤΕΠΙΧ ΙΙ).
  • Την ανάγκη σας για χρηματοδότηση.
  • Τους βασικούς δείκτες ρευστότητας, κόστους και αποδοτικότητας της επιχείρησής σας, σε σύγκριση με την αγορά σας.

Για να συζητήσετε με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το πρόγραμμα που σας ταιριάζει