Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με το πρώτο ανανεωμένο Business Centre Eurobank Εθνικής Οδού, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων. Υλοποιούμε το όραμά μας για ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας. Δημιουργούμε νέες ευκαιρίες επικοινωνίας και συνεργασίας με τις επιχειρήσεις. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα στελέχη μας συνεχίζουν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ελάτε στο ανανεωμένο Business Centre Eurobank Εθνικής Οδού: Σενέκα 10, 14564 Κάτω Κηφισιά.

Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

Στην Eurobank είμαστε πρωτοπόροι στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Ήδη από το 1994 δημιουργήσαμε εξειδικευμένα επιχειρηματικά κέντρα (Business Centre Eurobank) αποκλειστικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Το νέο Business Centre Eurobank Εθνικής Οδού σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη συνεργασία μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα στελέχη μας και οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούμε απολαμβάνουν ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας με υψηλή αισθητική.

Σταδιακά, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε business lab, δηλαδή χώρους που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη μας και καθιστούν αποτελεσματικότερη την επικοινωνία μας με τις επιχειρήσεις.

Εξειδικευμένη στήριξη με βάση τις ανάγκες σας

Παράλληλα, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις, με βάση τις απαιτητικές συνθήκες της οικονομίας και της αγοράς.

Με την πείρα και την τεχνογνωσία τους, τα στελέχη μας προσαρμόζουν τα προϊόντα μας στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας:

  • Για τις συναλλαγές της επιχείρησής σας
  • Για τη ρευστότητά της επιχείρησής σας
  • Για τη χρηματοδότηση του κεφαλαίου κίνησης της επιχείρησής σας

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να σας εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δείτε επίσης πώς απολαμβάνετε εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το e-Banking για επιχειρήσεις.

Πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία

Επιπλέον, σας βοηθάμε να χρησιμοποιείτε τα εξελιγμένα εργαλεία του Exportgate για τη δικτύωση της επιχείρησής σας. Έτσι, μπορείτε να εντοπίζετε πιθανούς συνεργάτες για τα προϊόντα σας στο εξωτερικό.

Είμαστε δίπλα σας για να αναπτύσσετε και να ενισχύετε τις ψηφιακές δεξιότητές σας μέσα από το Digital Academy for Business, το δωρεάν ψηφιακό κανάλι γνώσεων και πρακτικών εμπειριών της Eurobank.

Σας βοηθάμε να αξιοποιείτε το συνολικό οικοσύστημά μας για να ενημερώνεστε για θέματα όπως digital marketing και ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Φωτογραφίες νέου Business Centre Eurobank Εθνικής Οδού: