Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Πρόγραμμα προνομίων
για νέους λογαριασμούς
Εύκολη μεταφορά
της μισθοδοσίας ή σύνταξής σας
150€ άτοκα
υπερανάληψη

Στον λογαριασμό Μισθοδοσίας / Σύνταξης ο μισθός ή η σύνταξή σας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Οι τόκοι αποδίδονται κάθε 6 μήνες. Σας εξυπηρετεί για αναλήψεις, καταθέσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές σας. Εάν χρειαστείτε να καλύψετε έκτακτες ανάγκες, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη.

Ο λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξής έχει μετονομαστεί σε Καθημερινό λογαριασμό Plus.

Ωστόσο, συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα ίδια πλεονεκτήματα και δυνατότητες του λογαριασμού Μισθοδοσίας / Σύνταξης και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των κινήσεών του.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 30.06.2023, κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις με προγράμματα που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. Δείτε πώς σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή.

Για να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας, εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να κατεβάσετε το Eurobank Mobile App και να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding όποια στιγμή θέλετε.

Για να μεταφέρετε τη σύνταξή σας, επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε από πριν ραντεβού στο κατάστημα.