Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Εύκολη μεταφορά

της μισθοδοσίας ή σύνταξής σας

Προνόμια

με σύνδεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

My Advantage Banking

σύνδεση με πακέτα συναλλαγών

Στον λογαριασμό Μισθοδοσίας / Σύνταξης ο μισθός ή η σύνταξή σας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Οι τόκοι αποδίδονται κάθε 6 μήνες. Συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές όπως, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, αγορές και αναλήψεις. Εάν χρειαστείτε να καλύψετε έκτακτες ανάγκες, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη.

Ο λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξής έχει μετονομαστεί σε Καθημερινό λογαριασμό Plus.

Ωστόσο, συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα ίδια πλεονεκτήματα και δυνατότητες του λογαριασμού Μισθοδοσίας / Σύνταξης και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των κινήσεών του.

Είστε δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος; Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 31.03.2024, κι εμείς σας επιβραβεύουμε με 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, και επιπλέον 4% €πιστροφή σε καθημερινές αγορές σας για 1 χρόνο! Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό για μισθοδοσία ή σύνταξη

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε λογαριασμό για τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.