Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξης

Εύκολη μεταφορά

της μισθοδοσίας ή σύνταξής σας

Προνόμια

με σύνδεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

My Advantage Banking

σύνδεση με πακέτα συναλλαγών

Στον λογαριασμό Μισθοδοσίας / Σύνταξης ο μισθός ή η σύνταξή σας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Οι τόκοι αποδίδονται κάθε 6 μήνες. Συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές όπως, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, αγορές και αναλήψεις. Εάν χρειαστείτε να καλύψετε έκτακτες ανάγκες, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη.

Ο λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξής έχει μετονομαστεί σε Καθημερινό λογαριασμό Plus.

Ωστόσο, συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα ίδια πλεονεκτήματα και δυνατότητες του λογαριασμού Μισθοδοσίας / Σύνταξης και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των κινήσεών του.

Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό για μισθοδοσία ή σύνταξη

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Εάν είστε πελάτης Eurobank και δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης και να ανοίξετε λογαριασμό για τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας εύκολα μέσα από το Eurobank Mobile App.

Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank ή δεν θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό online, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημα, για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλη τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.