Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ασφάλεια My Cyber Protection

Ασφάλεια My Cyber Protection

Ασφάλιση με 30€/χρόνο

για περιστατικά στο διαδίκτυο

Αποζημίωση 4.500€

για όλες τις καλύψεις σας

Θεωρείτε ότι οι ηλεκτρονικές απάτες δεν θα συμβούν σε εσάς; Όσο προσεκτικοί κι αν είστε, είναι πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Με 30€ τον χρόνο αποκτάτε την ασφάλεια My Cyber Protection της Eurolife FFH ΑΕΓΑ και προστατεύετε τις online συναλλαγές σας. Αποζημιώνεστε για online πληρωμές που έγιναν χωρίς την έγκρισή σας και για αγορές από e-shop που δεν σας παραδόθηκαν ποτέ. Έχετε υποστήριξη εάν κάποιος αποκτήσει παράνομα πρόσβαση στο email ή τους λογαριασμούς σας στα social media.

Συνδυάστε το My Cyber Protection με άλλα ασφαλιστικά προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα EurolifeSYN+ και ωφεληθείτε διπλά. Αποκτάτε περισσότερη προστασία και έχετε έκπτωση στο 2ο και σε κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζετε.

Η ασφάλεια My Cyber Protection είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH ΑΕΓΑ και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank.

Αποκτήστε την ασφάλεια My Cyber Protection σήμερα

Αποκτάτε την ασφάλεια My Cyber Protection σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την online αίτησή σας, τηλεφωνήστε στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Εάν δεν έχετε κωδικούς e-Banking, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς online μόνο με την κάρτα και το τηλέφωνό σας.

Για να κάνετε την αίτησή σας από το κινητό σας, κατεβάστε το Eurobank Mobile App:

Βρείτε το Eurobank Mobile App στο Google Play  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο App Store  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο AppGallery

Εναλλακτικά, αποκτήστε ασφάλεια My Cyber Protection σε ένα κατάστημά μας. Για εξυπηρετηθείτε αμέσως, κλείστε ραντεβού στο κατάστημα που θέλετε.

Δείτε το Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν.