Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Δικαιολογητικά για επικαιροποίηση στοιχείων

Δικαιολογητικά για επικαιροποίηση στοιχείων

Για απόκτηση

νέων προϊόντων

Για έκδοση

κωδικών e-Banking και PIN

Για ενεργοποίηση

αδρανών λογαριασμών

Είναι πιθανό τα στοιχεία που έχουμε στα αρχεία μας για εσάς να είναι παλιά. Για να τα επικαιροποιήσετε, μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία eGov KYC με τους κωδικούς σας TAXISnet για να γίνει αυτόματα η λήψη των στοιχείων σας χωρίς δικαιολογητικά. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά με μεταφόρτωση εγγράφων ηλεκτρονικά μέσα από το e-Banking, εφόσον είστε κάτοικος Ελλάδας. Εναλλακτικά, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας με τους κωδικούς σας TAXISnet ή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η Eurobank οφείλει να τηρεί πλήρη και ορθά στοιχεία για κάθε πελάτη της. Εάν υπάρχουν ελλείψεις στα στοιχεία σας, δεν θα μπορείτε να κάνετε ορισμένες συναλλαγές. Δείτε τι σημαίνει αυτό για εσάς στις συχνές ερωτήσεις για την επικαιροποίηση στοιχείων.

Κάντε επικαιροποίηση στοιχείων online

Συνδεθείτε στο e-Banking και δώστε συγκατάθεση για αυτόματη επικαιροποίηση μέσα από την υπηρεσία eGov KYC, χωρίς δικαιολογητικά.

Θέλω αυτόματη επικαιροποίηση

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβάστε τα έγγραφα επικαιροποίησης μέσα από το e-Banking σας με ηλεκτρονική μεταφόρτωση (upload).