Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η ζωή σας προχωράει και κάνετε σχέδια για το σπίτι και την οικογένειά σας. Θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βοηθήσετε το παιδί σας στις σπουδές του ή να καλύψετε έκτακτες ανάγκες, όπως οφειλές προς το Δημόσιο, ιατρικά έξοδα ή να αγοράσετε νέο εξοπλισμό για το νοικοκυριό σας.
Υπάρχει το κατάλληλο δάνειο ανάλογα με τις ανάγκες και δυνατότητές σας. Σας καθοδηγούμε για να κάνετε υπεύθυνο προγραμματισμό σε κάθε βήμα.
   
Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 1

Για να έχετε το σπίτι που θέλετε

Με ένα στεγαστικό δάνειο κάνετε το επόμενο βήμα για το σπίτι σας. Έχετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε για να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, να το ανακαινίσετε ή να το επισκευάσετε.

Αναβαθμίζετε ενεργειακά το σπίτι σας με πράσινο δάνειο κατοικίας. Εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη όταν έχετε π.χ. ηλιακό θερμοσίφωνα ή θερμομόνωση.

Το στεγαστικό δάνειο προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Έχετε ευελιξία στην αποπληρωμή, εάν σας προκύψει κάτι έκτακτο.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 1
Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 2

Για να καλύπτετε προσωπικές ανάγκες σας

Με καταναλωτικό δάνειο καλύπτετε προγραμματισμένα ή απρόοπτα έξοδα, όπως τα δίδακτρα για το σχολείο του παιδιού σας, αγορά εξοπλισμού για το σπίτι σας ή ακόμη και ιατρικά έξοδα. Τακτοποιείτε επίσης οφειλές προς το Δημόσιο, όπως φόρους (εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ), έκτακτες εισφορές ή έξοδα για τακτοποίηση ακινήτων.

Για πιο μικρά και επαναλαμβανόμενα έξοδα, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας. Έχετε πρόσβαση σε μετρητά και με τη μορφή ανοιχτής χρηματοδότησης.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 2