Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η ζωή σας προχωράει και κάνετε σχέδια για το σπίτι και την οικογένειά σας. Θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βοηθήσετε το παιδί σας στις σπουδές του ή να καλύψετε έκτακτες ανάγκες, όπως οφειλές προς το Δημόσιο, ιατρικά έξοδα ή να αγοράσετε νέο εξοπλισμό για το νοικοκυριό σας.
Υπάρχει το κατάλληλο δάνειο ανάλογα με τις ανάγκες και δυνατότητές σας. Σας καθοδηγούμε για να κάνετε υπεύθυνο προγραμματισμό σε κάθε βήμα.
   
Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 1

Για να έχετε το σπίτι που θέλετε

Με ένα στεγαστικό δάνειο κάνετε το επόμενο βήμα για το σπίτι σας. Έχετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε για να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, να το ανακαινίσετε ή να το επισκευάσετε.

Το στεγαστικό δάνειο προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Επιλέγετε σταθερό επιτόκιο για να υπολογίζετε με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη τη διάρκεια ή κυμαινόμενο για αναπροσαρμογή της δόσης κάθε μήνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε και σταθερό και κυμαινόμενο επιτόκιο.

Έχετε ευελιξία στην αποπληρωμή, εάν σας προκύψει κάτι έκτακτο ή τα εισοδήματά σας αυξηθούν.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 1
Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 2

Για να καλύπτετε προσωπικές ανάγκες σας

Με καταναλωτικό δάνειο καλύπτετε προσωπικά έξοδά σας, όπως τα δίδακτρα για το σχολείο του παιδιού σας, αγορά εξοπλισμού για το σπίτι σας ή ακόμη και ιατρικά έξοδα. Τακτοποιείτε επίσης οφειλές προς το Δημόσιο, όπως φόρους (εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ), έκτακτες εισφορές ή έξοδα για τακτοποίηση ακινήτων.

Εάν λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank, έχετε προνομιακή τιμολόγηση σε δάνειο με αποπληρωμή απευθείας από τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας 2
Για να αναβαθμίσετε ενεργειακά το ακίνητό σας

Για να αναβαθμίσετε ενεργειακά το ακίνητό σας

Με πράσινο δάνειο κατοικίας πραγματοποιείτε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης για το σπίτι σας, όπως εγκατάσταση νέου καυστήρα ή τοποθέτηση διπλών τζαμιών.

Έχετε επιχορήγηση έως 85% του κόστους εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Εάν χρειαστείτε επιπλέον ποσό, μπορείτε να πάρετε δάνειο με 100% επιδότηση τόκων.

Έτσι εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη. Επιπλέον, αυξάνετε την εμπορική αξία του ακινήτου σας και μπορείτε να το πουλήσετε ή να το ενοικιάσετε σε υψηλότερη τιμή εάν το αποφασίσετε.

Για να αναβαθμίσετε ενεργειακά το ακίνητό σας
Για να τακτοποιείτε τα απρόοπτα έξοδά σας

Για να τακτοποιείτε τα απρόοπτα έξοδά σας

Για πιο μικρά έξοδα, μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας. Έτσι, καλύπτετε τις έκτακτες ανάγκες σας, όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν είναι αρκετό.

Εξασφαλίζετε ρευστότητα όσο συχνά τη χρειάζεστε και με την Ανοιχτή Γραμμή. Σας εξυπηρετεί σε τακτικές και έκτακτες υποχρεώσεις σας, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποσά που έχετε ήδη εξοφλήσει. Πληρώνετε τόκους μόνο για το ποσό που χρησιμοποιείτε κάθε φορά.

Για να τακτοποιείτε τα απρόοπτα έξοδά σας