Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στη διάρκεια του στεγαστικού δανείου σας είναι πιθανό η οικονομική σας κατάσταση να επηρεαστεί από απρόοπτα έξοδα ή τα εισοδήματά σας να αυξηθούν. Ελάτε σε ένα κατάστημά μας να σχεδιάσουμε μαζί τον τρόπο που σας ταιριάζει για να αποπληρώσετε το στεγαστικό δάνειό σας.

Εάν κάποιος μήνας σας είναι πιο φορτωμένος

Εάν σας τύχει κάποιο απρόοπτο έξοδο που φουσκώνει τα έξοδα ενός μήνα σας, για αυτόν τον μήνα μπορείτε να ζητήσετε να παραλείψετε την καταβολή της δόσης του δανείου σας. Σας δίνουμε αυτήν την επιλογή έναν μήνα τον χρόνο, που τον επιλέγετε εσείς.

Στην περίπτωση αυτή οι τόκοι που δεν πληρώθηκαν ενσωματώνονται στο κεφάλαιο του δανείου. Έτσι οι επόμενες δόσεις σας θα αυξηθούν ελάχιστα.

Εάν δυσκολεύεστε οικονομικά για μεγαλύτερο διάστημα

Εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες για συνεχόμενους μήνες, μπορούμε να μειώσουμε τη δόση του δανείου σας έως 50% για διάστημα έως 6 μήνες κάθε χρόνο.

Στην περίπτωση αυτή οι τόκοι που δεν πληρώθηκαν ενσωματώνονται στο κεφάλαιο του δανείου. Έτσι οι επόμενες δόσεις σας θα αυξηθούν ελάχιστα.

Εάν οι οικονομικές δυσκολίες σας παρατείνονται, μπορούμε να μειώσουμε τη δόση του στεγαστικού δανείου σας σε μόνιμη βάση, αυξάνοντας τη διάρκειά του.

Εάν δυσκολεύεστε οικονομικά σε βάθος χρόνου

Μπορείτε να ζητήσετε πιο μακροπρόθεσμη ρύθμιση του δανείου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε όλες τις λύσεις που έχουμε για εσάς.

Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας.

Εάν αυξηθούν τα εισοδήματά σας

Μπορείτε να αυξήσετε τη δόση του δανείου σας έως και στο διπλάσιο, για διάστημα έως 6 μήνες κάθε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιπλέον δόσεις που καταβάλλετε αποπληρώνουν το κεφάλαιο του δανείου. Έτσι, οι επόμενες δόσεις σας θα είναι χαμηλότερες από αυτές που καταβάλατε πριν.

Εάν έχετε κάποιο σημαντικό νέο έσοδο

Μπορείτε να εξοφλήσετε ένα μέρος ή όλο το υπόλοιπο του δανείου σας οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχετε καμία επιβάρυνση για την πρόωρη εξόφληση, είτε το δάνειό σας έχει σταθερό επιτόκιο είτε κυμαινόμενο.

Για να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή

Μπορούμε να σας διευκολύνουμε με τη δόση του δανείου σας με βάση τις ανάγκες σας, εφόσον:

  • Υποβάλετε σχετικό αίτημα σε εμάς.
  • Έχετε καταβάλει τις πρώτες 12 τοκοχρεολυτικές δόσεις μετά την εκταμίευση του δανείου σας.
  • Το δάνειό σας είναι απολύτως ενήμερο.
  • Δεν έχετε κάποια άλλη ενεργή διευκόλυνση στο δάνειό σας.

Ελάτε να συζητήσουμε

Ελάτε σε ένα κατάστημά μας να σχεδιάσουμε μαζί τον τρόπο αποπληρωμής που σας ταιριάζει.

Βρίσκω κοντινό κατάστημα