Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Οικονομία
σε λογαριασμούς ενέργειας
Έως 15.000€
χωρίς εξασφάλιση
Πάνω από 15.000€
με εξασφάλιση
Με το πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιείτε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο σπίτι σας, π.χ. τοποθετείτε διπλά τζάμια, θερμομονωτικό κέλυφος, νέο καυστήρα, ηλιακό θερμοσίφωνα ή φωτοβολταϊκό σύστημα. Εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας, ενώ παράλληλα ανεβαίνει η αξία του σπιτιού σας.

Αποκτήστε πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Για να χρηματοδοτήσετε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Κλείνω ραντεβού σε κατάστημα

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του πράσινου δανείου κατοικίας σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας που σας ενδιαφέρει.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε δάνειο:

 
 
Υπολογιστής πράσινου δανείου
Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3
Αποτελέσματα
Τι ποσό χρειάζεστε;
χρόνια.
Έχετε έκπτωση στο επιτόκιο εάν έχετε προϊόντα στην τράπεζά μας.
Έχετε προθεσμιακή κατάθεση, επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ή κάποιο τραπεζοασφαλιστικό προϊόν για να εξασφαλίσετε το δάνειό σας;
Για δάνειο ύψους € με αποπληρωμή σε χρόνια, έχετε:

Μηνιαία δόση

Επιτόκιο

  • Κυμαινόμενο
    έως
Για να αποκτήσετε αυτό το δάνειο:
Ελάτε σε ένα κατάστημά μας.
Τηλεφωνήστε στο EuroPhone Banking, 24 ώρες το 24ωρο.
Τα αποτελέσματα του υπολογιστή ως προς το ποσό δανείου και το ποσό της εκάστοτε δόσης, βασίζονται στα στοιχεία που δηλώνετε και είναι ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά για την Τράπεζα. Ο υπολογισμός τους βασίζεται στην πρόσφατη τιμή του επιτοκιακού δείκτη Euribor 3m χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τυχόν μελλοντικές μεταβολές του δείκτη, πλέον ενός ενδεικτικού σταθερού περιθωρίου και πλέον της ισχύουσας εισφοράς του ν. 128/75. Τα εξαγόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν προσφορά της Τράπεζας για στεγαστικό δάνειο ούτε πρόταση για σύναψη σύμβασης δανείου. Η Eurobank δεν επεξεργάζεται καθ’ οιoνδήποτε τρόπο, τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε στον υπολογιστή και αφορούν εσάς ή τρίτα πρόσωπα. Μόνο μετά από κατάθεση αίτησης για χορήγηση στεγαστικού δανείου, η Τράπεζα προβαίνει με τραπεζικά κριτήρια σε αξιολόγηση της αίτησής σας βάσει των στοιχείων που της αποστέλλετε και σας προσφέρει εξατομικευμένη πρόταση δανειοδότησής σας.