Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Οικονομία
σε λογαριασμούς ενέργειας
Με ή χωρίς εξασφάλιση

ανάλογα με το κόστος των εργασιών

Χωρίς έξοδα δανείου

έως τις 31.07.2024

Με το πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιείτε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο σπίτι σας, π.χ. τοποθετείτε διπλά τζάμια, θερμομονωτικό κέλυφος, νέο καυστήρα, ηλιακό θερμοσίφωνα ή φωτοβολταϊκό σύστημα. Εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας, ενώ παράλληλα ανεβαίνει η αξία του σπιτιού σας.
Εάν κάνετε αίτηση για επισκευαστικό δάνειο έως τις 31.07.2024 και εφόσον λάβετε τελική έγκριση έως τις 31.12.2024, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα δανείου. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι της προσφοράς.

Αποκτήστε πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας

Για να χρηματοδοτήσετε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Κλείνω ραντεβού σε κατάστημα

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του πράσινου δανείου κατοικίας σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το πράσινο δάνειο κατοικίας – Εξοικονόμηση ενέργειας που σας ενδιαφέρει.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε δάνειο:

 
 
Υπολογιστής πράσινου δανείου
Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3
Αποτελέσματα
Τι ποσό χρειάζεστε;
χρόνια.
Έχετε έκπτωση στο επιτόκιο εάν έχετε προϊόντα στην τράπεζά μας.
Έχετε προθεσμιακή κατάθεση, επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ή κάποιο τραπεζοασφαλιστικό προϊόν για να εξασφαλίσετε το δάνειό σας;
Για δάνειο ύψους € με αποπληρωμή σε χρόνια, έχετε:

Μηνιαία δόση

Επιτόκιο

  • Κυμαινόμενο
    έως
Για να αποκτήσετε αυτό το δάνειο:
Ελάτε σε ένα κατάστημά μας.
Τηλεφωνήστε στο EuroPhone Banking, 24 ώρες το 24ωρο.
Τα αποτελέσματα του υπολογιστή αναφορικά με το ποσό δανείου και την εκάστοτε δόση του, βασίζονται στα στοιχεία που δηλώνετε, είναι μόνο ενδεικτικά για την Τράπεζα και δεν αποτελούν προσφορά της για σύναψη σύμβασης δανείου. Μόνο μετά από υποβολή αίτησης στεγαστικού δανείου που η Τράπεζα αξιολογεί με τραπεζικά κριτήρια και εφόσον την κάνει δεκτή, σας προτείνει εξατομικευμένη προσφορά δανειοδότησης. Ο υπολογισμός των αποτελεσμάτων γίνεται βάσει της πρόσφατης τιμής του επιτοκιακού δείκτη Euribor 3m πλέον ενός ενδεικτικού περιθωρίου επιτοκίου πλέον της ισχύουσας εισφοράς του ν. 128/75. Η Eurobank δεν επεξεργάζεται καθ’ οιoνδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα που συμπληρώσατε στον υπολογιστή ή αυτά τρίτων προσώπων.