Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτική κάρτα Military Club Visa

Πιστωτική κάρτα Military Club Visa

Επιβράβευση σε ευρώ

από το πρόγραμμα €πιστροφή

Εκπτώσεις και προσφορές

μέσω του Military Club

Πιστωτική κάρτα Military Club VISA image

Η πιστωτική κάρτα Military Club Visa απευθύνεται σε εν ενεργεία ή εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των αντίστοιχων υπουργείων και των εταιρειών ΕΑΒ, ΕΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ. Λειτουργεί ως κάρτα μέλους στο Military Club.

Εξοφλήστε εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας σας με πιστωτική κάρτα Eurobank και πληρώστε σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Ισχύει για πληρωμές έως και 28.02.2023 μέσα από το e-Banking, το Eurobank Mobile App και το EuroPhone Banking.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε Military Club Visa.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα Military Club Visa

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας Military Club Visa.

Η αίτησή σας ολοκληρώνεται σε 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank. Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2109555555 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για πιστωτική κάρτα Military Club Visa.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Video: Αποκτήστε πιστωτική κάρτα online στο e-Banking

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα online στο e-Banking