€πιστροφή app | Eurobank | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

     

Μέσα από την εφαρμογή €πιστροφή app βλέπετε πόσα ευρώ κερδίζετε από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και πού μπορείτε να τα εξαργυρώσετε. Ανακαλύπτετε αποκλειστικές προσφορές σε επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν. Εντοπίζετε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ΑΤΜ και τραπεζικά καταστήματα κοντά σας, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας.

Κατεβάστε το €πιστροφή app δωρεάν από το App Store ή το Google play:

   

Τα ευρώ που κερδίζετε

Δείτε εύκολα τα ευρώ που έχετε κερδίσει από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε πιο αναλυτικά το ιστορικό των αγορών σας στην ενότητα €πιστροφή ανάλυση συναλλαγών.

Παρακολουθήστε το υπόλοιπο των ευρώ σας και ενημερωθείτε για τα ευρώ που λήγουν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.

Νέες και τρέχουσες προσφορές

Νέες και τρέχουσες προσφορές

Δείτε αμέσως τις νέες προσφορές που δίνουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Στο κινητό σας λαμβάνετε μήνυμα με τα στοιχεία της νέας προσφοράς.

Μπείτε στην εφαρμογή για να δείτε όλες τις προσφορές που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

Νέες και τρέχουσες προσφορές

Εμπορικά καταστήματα κοντά σας

Βρείτε κοντά σας καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, π.χ. σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα, πρατήρια καυσίμων, επιχειρήσεις με είδη σπιτιού. Δείτε τι ποσοστό επιστροφής προσφέρει κάθε επιχείρηση κι αν έχει προσφορές εκείνη την ημέρα.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας, στον χάρτη βλέπετε και τον πιο σύντομο δρόμο για να φτάσετε εκεί.

Online αγορές

Online αγορές

Δείτε σε ποιες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορείτε να κάνετε online αγορές, στην ενότητα €πιστροφή Online Αγορές. Πληρώστε online με την κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή για να κερδίσετε ευρώ.

Μπορείτε να εξαργυρώστε τα ευρώ σας στις επόμενες αγορές σας σε φυσικά καταστήματα.

Online αγορές
600+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές

600+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές

Βρείτε στον χάρτη εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και τι ποσοστό επιστροφής προσφέρουν.

Εάν κάνετε την κράτησή σας online από την ενότητα €πιστροφή restaurants by e-table, κερδίζετε επιπλέον ευρώ, αλλά και έκπτωση στον λογαριασμό για το γεύμα που θα απολαύσετε.

600+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές
Διακοπές σε όλη την Ελλάδα

Διακοπές σε όλη την Ελλάδα

Βρείτε 600+ ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε τι ποσοστό επιστροφής προσφέρουν, στην ενότητα €πιστροφή Hotels της εφαρμογής.

Οργανώστε τις διακοπές σας με τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία στην ενότητα €πιστροφή Ταξίδια, για να κερδίσετε ακόμη περισσότερα ευρώ.

Διακοπές σε όλη την Ελλάδα
Μοιραστείτε το app με τους φίλους σας

Μοιραστείτε το app με τους φίλους σας

Κερδίστε 5€ επιστροφή κάθε μήνα για καθέναν από τους 5 πρώτους φίλους σας που θα κατεβάσουν την εφαρμογή μετά από δική σας πρόταση με SMS ή email. Αλλά και οι φίλοι σας θα κερδίσουν 10€ επιστροφή. Αρκεί να κατεβάσουν για πρώτη φορά την εφαρμογή και να συνδέσουν την κάρτα τους.

Χρησιμοποιήστε το €πιστροφή app για να μοιραστείτε ενδιαφέροντα άρθρα με τους φίλους σας.

Μοιραστείτε το app με τους φίλους σας
Δωρεάν εγκατάσταση

Δωρεάν εγκατάσταση

  1. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή €πιστροφή app στο κινητό ή το tablet σας από το App Store ή το Google play:

     

    Απαιτείται τουλάχιστον iOS 8.0 ή Android 4.0.

  2. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία οποιασδήποτε κάρτας σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να σκανάρετε την κάρτα σας.
  3. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και το email σας.

Το €πιστροφή app έχει πλέον εγκατασταθεί στο κινητό σας. Δείχνει τα ευρώ που κερδίζετε από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, το ιστορικό των συναλλαγών σας και τα ποσοστά επιστροφής που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Δωρεάν εγκατάσταση