Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

     

Μέσα από το €πιστροφή app βλέπετε πόσα ευρώ κερδίζετε από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και πού μπορείτε να τα εξαργυρώσετε. Ενημερώνεστε για αποκλειστικές προσφορές. Εντοπίζετε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κοντά σας, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας.

Κατεβάστε το €πιστροφή app δωρεάν από το Google Play, το App Store ή το Huawei AppGallery:

Βρείτε το €πιστροφή app στο Google Play  Βρείτε το €πιστροφή app στο App Store  Βρείτε το €πιστροφή app στο AppGallery

   
€πιστροφή app 1

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε

Δείτε εύκολα τα ευρώ €πιστροφή που έχετε κερδίσει από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε πιο αναλυτικά το ιστορικό των αγορών σας στην ενότητα €πιστροφή ανάλυση συναλλαγών.

Παρακολουθήστε το υπόλοιπο των ευρώ σας και ενημερωθείτε για τα ευρώ €πιστροφή που λήγουν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.

€πιστροφή app 1
Νέες και τρέχουσες προσφορές

Νέες και τρέχουσες προσφορές

Δείτε αμέσως τις νέες προσφορές επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Στο κινητό σας λαμβάνετε μήνυμα με τα στοιχεία της νέας προσφοράς.

Μπείτε στο €πιστροφή app για να δείτε όλες τις προσφορές που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

Νέες και τρέχουσες προσφορές
€πιστροφή app 3

Καταστήματα κοντά σας

Βρείτε κοντά σας καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, π.χ. σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα, πρατήρια καυσίμων, επιχειρήσεις με είδη σπιτιού. Δείτε τι ποσοστό €πιστροφή προσφέρει κάθε επιχείρηση κι αν έχει προσφορές εκείνη την ημέρα.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας, στον χάρτη βλέπετε τον πιο σύντομο δρόμο για να φτάσετε εκεί.

€πιστροφή app 3
Ταξιδέψτε με €πιστροφή

Ταξιδέψτε με €πιστροφή

Πάνω από 450 ξενοδοχεία και ξενώνες στην Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Αναζητήστε τα στην ενότητα €πιστροφή Hotels και δείτε τι ποσοστό €πιστροφή προσφέρουν.

Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις διακοπές σας με τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία που βρίσκετε στην ενότητα €πιστροφή Ταξίδια.

Ταξιδέψτε με €πιστροφή
Online συναλλαγές με €πιστροφή

Online συναλλαγές με €πιστροφή

Δείτε σε ποιες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορείτε να κάνετε online συναλλαγές με €πιστροφή στην ενότητα €πιστροφή Online Αγορές. Πληρώστε online με την κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή για να κερδίσετε ευρώ.

Μπορείτε να εξαργυρώστε τα ευρώ €πιστροφή σας online σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις ή στις επόμενες αγορές σας στα καταστήματα.

Online συναλλαγές με €πιστροφή
350+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές

350+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές

Βρείτε στον χάρτη τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και το ποσοστό επιστροφή που προσφέρουν. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας, στον χάρτη βλέπετε τον πιο σύντομο δρόμο για να φτάσετε στο εστιατόριο που θέλετε.
350+ εστιατόρια και γευστικές επιλογές
Δωρεάν εγκατάσταση

Δωρεάν εγκατάσταση

  1. Κατεβάστε δωρεάν το €πιστροφή app στο κινητό ή το tablet σας από το Google Play, το App Store ή το Huawei AppGallery:

    Βρείτε το €πιστροφή app στο Google Play
      Βρείτε το €πιστροφή app στο App Store  Βρείτε το €πιστροφή app στο AppGallery

    Απαιτείται τουλάχιστον Android 4.4 ή iOS 8.0.

  2. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία οποιασδήποτε κάρτας σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να σκανάρετε την κάρτα σας.
  3. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας.

Το €πιστροφή app έχει πλέον εγκατασταθεί στο κινητό σας. Δείχνει τα ευρώ που κερδίζετε από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, το ιστορικό των συναλλαγών σας και τα ποσοστά επιστροφής που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Δωρεάν εγκατάσταση