Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold

Πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold

Επιστροφή σε ευρώ

σε 8.500+ επιχειρήσεις

Υψηλότερο

πιστωτικό όριο

Νέα Mastercard GoldΝέα Visa Gold

Οι νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold ανήκουν στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Κάνετε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και ευκολία. Εξυπηρετείστε στην Ελλάδα, το εξωτερικό και online. Κερδίζετε ευρώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Χτίζετε το αφορολόγητό σας.

Προετοιμαστείτε για τις Black Friday αγορές σας και κερδίστε 30 ευρώ €πιστροφή εφόσον:

  • Κάνετε αίτηση online από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App για πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή από 01.11.2022 έως 30.11.2022 και εμείς εκδώσουμε την κάρτα σας έως 15.12.2022.
  • Πραγματοποιήσετε αγορές συνολικής αξίας τουλάχιστον 50€ με τη νέα κάρτα σας έως 15.12.2022.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε Mastercard Gold ή Visa Gold.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας Mastercard Gold ή Visa Gold.

Η αίτησή σας ολοκληρώνεται σε 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank. Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2119904400 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για την κάρτα Mastercard Gold ή Visa Gold που θέλετε:

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.