Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου

Στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου

Αξιοποίηση ακινήτου

για πρόσθετο εισόδημα

Επιλογή επιτοκίου

σταθερό ή κυμαινόμενο

Χωρίς έξοδα δανείου

έως τις 31.07.2024

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου και αξιοποιήστε την αγορά, την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός ακινήτου για πρόσθετο εισόδημα.

Εάν κάνετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο έως τις 31.07.2024 και εφόσον λάβετε τελική έγκριση έως τις 31.12.2024, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα δανείου. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι της προσφοράς.

Πώς χρηματοδοτείτε τα σχέδιά σας 

Με το στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου μπορείτε να αγοράσετε, χτίσετε ή ανακαινίσετε ένα ακίνητο με σκοπό την απόκτηση πρόσθετου εισοδήματος και να έχετε τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν για τα στεγαστικά δάνεια.

Συγκεκριμένα, έχετε:

  • Ίδιες επιλογές τιμολόγησης
  • Ίδιες επιλογές διάρκειας δανείου
  • Ίδιες επιλογές εξασφάλισης

Στο επιτόκιο που θα επιλέξετε προστίθεται η εισφορά του Ν.128/1975 που σήμερα ανέρχεται στο 0,60%.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε, να χτίσετε ή να ανακαινίσετε μία κατοικία, ένα κατάστημα ή ένα γραφείο και να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα από την εκμετάλλευσή του. 

Εάν το δάνειό σας εξασφαλίζεται με προσημείωση καταστήματος ή γραφείου, το επιτόκιο του δανείου σας έχει προσαύξηση 0,50%. 

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει το στεγαστικό δάνειο της Eurobank.

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου

Εάν ενδιαφέρεστε για στεγαστικό δάνειο για εκμετάλλευση ακινήτου, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά, κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking.

Είστε κάτοικος εξωτερικού; Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα (μόνο στα Αγγλικά).