Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επισκευαστικό δάνειο

Επισκευαστικό δάνειο

Κάλυψη έως 100%

του κόστους επισκευής/ανακαίνισης

Με ή χωρίς εξασφάλιση

ανάλογα με το κόστος επισκευής

Χωρίς έξοδα δανείου

έως τις 31.07.2024

Κάντε το σπίτι σας καινούργιο! Με το επισκευαστικό δάνειο της Eurobank βρίσκετε λύσεις χρηματοδότησης για τις ανάγκες επισκευής του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για γενική ανακαίνιση με μεγάλο κόστος είτε για μικρές επισκευές χαμηλού κόστους. Εξοφλείτε ένα μέρος ή όλο το υπόλοιπο του δανείου σας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εάν κάνετε αίτηση για επισκευαστικό δάνειο έως τις 31.07.2024 και εφόσον λάβετε τελική έγκριση έως τις 31.12.2024, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα δανείου. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι της προσφοράς.

Για να ενημερωθείτε για το επισκευαστικό δάνειο, τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00: 2109555888.

Αποκτήστε επισκευαστικό δάνειο

Εάν ενδιαφέρεστε για επισκευαστικό δάνειο, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά, κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το επισκευαστικό δάνειο στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το επισκευαστικό δάνειο.