Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Σπουδάζετε, αρχίζετε την πρακτική σας, πιάσατε δουλειά, μετακομίζετε σε άλλη πόλη, μένετε μόνοι για πρώτη φορά ή όλα μαζί. Νιώθετε σαν τώρα να ξεκινάει η ζωή σας με νέες χαρές και ευθύνες. Θέλετε να ζήσετε την ελευθερία σας, να γεμίσετε εμπειρίες και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για να πάτε μπροστά.

Όταν ανοίγετε λογαριασμό στην Eurobank, έχετε όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το πρόγραμμα Eurobank Youth Project για να χαρείτε το δικό σας ξεκίνημα:

   
Εάν είστε 18-28 ετών 1

Κερδισμένοι καθημερινά

Με τη χρεωστική κάρτα που συνδέεται στον λογαριασμό σας καλύπτετε τις καθημερινές ανάγκες σας (σουπερμάρκετ, βιβλία, φαγητό) και τις μικρές σας απολαύσεις (gadget, ρούχα, ταξίδια). Δεν πληρώνετε τόκους.

Η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Όταν τη χρησιμοποιείτε σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζετε ευρώ καλύπτοντας πραγματικές ανάγκες σας. Τα εξαργυρώνετε στις επόμενες αγορές σας και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Από το €πιστροφή app βλέπετε πόσα ευρώ έχετε κερδίσει, πού μπορείτε να τα εξαργυρώσετε κοντά σας και ποιες νέες προσφορές έχουν βγει.

Εάν είστε 18-28 ετών 1
Εάν είστε 18-28 ετών 2

Στο ταξίδι των σπουδών σας

Για να καλύψετε μέρος ή όλα τα δίδακτρά σας και τα πρώτα έξοδα για να εγκατασταθείτε στον τόπο των σπουδών σας, μπορείτε να πάρετε ένα φοιτητικό δάνειο. Ένας από τους γονείς σας μπορεί να μπει εγγυητής ή ακόμα και να πάρει το δάνειο.

Με τη φοιτητική πιστωτική κάρτα σας μπορείτε να αγοράσετε με άτοκες δόσεις υπολογιστή ή έπιπλα και συσκευές για το σπίτι σας. Και με αυτήν κερδίζετε ευρώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Εάν είστε 18-28 ετών 2
Εάν είστε 18-28 ετών 3

Στις online εξορμήσεις σας

Με μια προπληρωμένη κάρτα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν αγοράζετε από e-shop ή παίζετε παιχνίδια online. Σας βοηθά να ελέγχετε τα έξοδά σας. Τη φορτίζετε εύκολα με το ποσό που χρειάζεστε κάθε φορά.

Εάν ξεμείνετε από χρήματα και δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, μπορούν και οι γονείς σας να τη φορτίσουν εκείνη τη στιγμή.

Εάν είστε 18-28 ετών 3
Εάν είστε 18-28 ετών 4

Ζήστε έξυπνα

Από το κινητό ή τον υπολογιστή σας διαχειρίζεστε εύκολα τα χρήματά σας καθημερινά. Μπορείτε να τακτοποιείτε τα έξοδά σας (π.χ. ενοίκιο, τηλέφωνο, ηλεκτρικό, νερό) και τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ μας. Με δική σας εντολή εξοφλούνται αυτόματα πριν λήξει η προθεσμία πληρωμής.

Ένα SMS ή email σας ενημερώνει πότε εκτελείται κάθε συναλλαγή, αλλά και πότε μπαίνουν χρήματα στον λογαριασμό από τη δουλειά ή τους δικούς σας. Στέλνετε χρήματα σε φίλους σας ακόμη κι αν γνωρίζετε μόνο τον αριθμό κινητού τους, και όχι τον αριθμό λογαριασμού τους.

Εάν είστε 18-28 ετών 4
Εάν είστε 18-28 ετών 5

Είναι στο χέρι σας

Κάθε χρόνο με τον λογαριασμό 18 Plus μπαίνετε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να κερδίσετε 1.000€ ή 10.000€. Όλα τα υπόλοιπα περνούν από το χέρι σας.

Με τον λογαριασμό σας καλύπτετε τις καθημερινές ανάγκες. Κάνετε αναλήψεις και καταθέσεις. Παρακολουθείτε το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού.

Για την αποταμίευσή σας έχετε τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα, με μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε. Επιπλέον, συμμετέχετε στην ετήσια κλήρωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης με δώρο 50€ κάθε μήνα στον λογαριασμό σας για 1 χρόνο.

Για να αξιοποιήσετε τα οφέλη του προγράμματος Eurobank Youth Project για νέους 18-28 ετών, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Σας ενημερώνουμε αναλυτικά και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα.

Εάν είστε 18-28 ετών 5