Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αναβαθμίσαμε το e-Banking μας για να μπορείτε όλες και όλοι να αξιοποιείτε τις επιλογές που σας προσφέρουμε. Να πλοηγείστε εύκολα με τον αναγνώστη οθόνης σας, το πληκτρολόγιο ή άλλη βοηθητική τεχνολογία. Να καταλαβαίνετε το περιεχόμενο χωρίς να προβληματίζεστε. Να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας χωρίς να συναντάτε εμπόδια ή να εξαρτάστε από άλλα άτομα.

   
Ισοδύναμη  ψηφιακή τραπεζική εμπειρία

Ισοδύναμη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία

Ελέγξαμε και βελτιώσαμε τα συστήματά μας για να μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς σύνδεσης στο e-Banking.

Στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking κάνετε συναλλαγές, όπως πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων, χωρίς εμπόδια. Παρακολουθείτε τα έξοδά σας, το αφορολόγητο και τα ευρώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Ανοίγετε λογαριασμούς και αποκτάτε προϊόντα και υπηρεσίες online. Εναλλακτικά, ολοκληρώνετε ψηφιακά την απόκτηση καρτών, δανείων ή ασφαλειών που ξεκινήσατε τηλεφωνικά ή σε κατάστημα.

Κάνετε επενδυτικές συναλλαγές με μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, και διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας. Επιπλέον, μέσω ανοιχτής τραπεζικής κάνετε συναλλαγές από λογαριασμούς σας σε άλλες τράπεζες.

Ισοδύναμη  ψηφιακή τραπεζική εμπειρία
Πιο απλή και ασφαλής  καθημερινότητα

Πιο απλή και ασφαλής καθημερινότητα

Οι επιλογές που σας προσφέρει το e-Banking απλοποιούν την καθημερινότητά σας και χαρίζουν ασφάλεια στην ανεξαρτησία σας.

Μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια και άλλα προϊόντα σας. Ορίζετε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε για κινήσεις που γίνονται σε αυτά.

Ρυθμίζετε τα όρια των συναλλαγών και των καρτών σας. Ελέγχετε ποιες συναλλαγές θέλετε να γίνονται με κάθε κάρτα σας.

Επικαιροποιείτε τα στοιχεία σας, χωρίς να πάτε σε κατάστημα. Κατεβάζετε βεβαιώσεις που χρειάζεστε για φορολογικούς ή άλλους λόγους.

Εγκρίνετε συναλλαγές της επιχείρησής σας. Κατεβάζετε ηλεκτρονικά παραστατικά που εκδίδονται από την Eurobank για την επιχείρησή σας.

Πιο απλή και ασφαλής  καθημερινότητα

Μια συστηματική προσπάθεια συμπερίληψης

Επιδιώκουμε το περιεχόμενο του e-Banking να συμμορφώνεται με το πρότυπο προσβασιμότητας WCAG 2, επίπεδο ΑΑ. Θέλουμε να μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για εσάς, όπως να μεγεθύνετε τα γράμματα, να αλλάξετε χρώματα, να πλοηγηθείτε με τη βοήθεια της υποστηρικτικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε.

Γι’ αυτό εφαρμόζουμε ελέγχους προσβασιμότητας σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Όπου εντοπίζουμε εμπόδια, προχωράμε σε διορθώσεις και μαθαίνουμε από αυτά.

Παράλληλα, οργανώνουμε μελέτες και τεστ με τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία. Σε ό,τι σχεδιάζουμε θέλουμε να έχουμε εκπροσώπηση όλων των ομάδων, με και χωρίς αναπηρία.